Prvi 218 pregleda 31. svibnja 2022.

Kraljevska obitelj sabotira snimanje serije 'Kruna'

pool/REUTERS/PIXSELL

Peta sezona serije 'Kruna', koja prikazuje živote članova britanske kraljevske obitelji, trebala bi stići na Netflix u studenom ove godine, no čini se kako je to upitno jer mnogi izvori govore kako je kraljevska obitelj nezadovoljna ovom serijom i želi sabotirati njeno snimanje

Privatni životi članova britanske kraljevske obitelji oduvijek su intrigirali javnost pa niti ne čudi da je Netflixova serija 'Kruna', koja prikazuje upravo to, dosad bila vrlo uspješna. No, kako se serija približila svojoj petoj sezoni, britanska kraljevska obitelj iskazala je svoje nezadovoljstvo mnogim scenama iz serije i, kako piše Her, pokušavaju sabotirati njeno daljnje snimanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Naime, Tina Brown koja je napisala dvije knjige o kraljevskoj obitelji, 'The Diana Chronicles' i 'The Palace Papers', tvrdi kako je kraljevska obitelj "vrlo nezadovoljna nadolazećom sezonom" te da su nekoliko puta pokušali sabotirati snimanje kada god i gdje god je to bilo moguće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

"Na primjer, škola Eton u koju je išao princ William zabranila je ekipi snimanje na toj lokaciji što je nesumnjivo potaknuto s njihove strane. To je jedan od poteza kojim je kraljevska obitelj jasno dala do znanja da nije sretna i da neće pomoći u daljnjem stvaranju serije", objašnjava Tina. 

Peta sezona ove serije trenutno se snima na lokacijama diljem Velike Britanije i prikazat će razdoblje pred kraj braka princeze Diane i princa Charlesa te njenu tragičnu pogibiju u Parizu 1997. godine.

Također, mnogi predviđaju kako princ Harry, koji je izjavio kako je pogledao ovu seriju, neće biti zadovoljan načinom na koji je prikazana njegova majka, princeza Diana. 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?