Prvi 602 pregleda 18. srpnja 2020.

Kraljevsko vjenčanje: Udala se unuka kraljice Elizabete II.

princesseugenie/Instagram

Nakon što su vjenčanje odgodili zbog koronavirusa, par više nije mogao čekati i vjenčao se na privatnoj ceremoniji u malom krugu ljudi

Princeza Beatrice, unuka kraljice Elizabete II., udala se na privatnoj ceremoniji u kapelici u dvorcu Windsor, piše Her. Njezin odabranik je talijanski plemić Edoardo Mapelli za kojeg se zaručila u rujnu prošle godine. Par se trebao vjenčati još u svibnju, no svadbu su odgodili zbog epidemije koronavirusa.

Mala ceremonija

Na ceremoniji je prisustvovao mali broj uzvanika zbog britanskog zakona koji dozvoljava vjenčanja do 30 gostiju. Na listi su navodno bili Beatriceini roditelji, vojvoda i vojvotkinja od Yorka, Kraljica Elizabeta i princ Phillip te uža obitelj. Ovo vjenčanje jedno je od rijetkih koji su se održali privatno. Naviknuli smo vidjeti masu ljudi, kapelicu, kočije, slavne uzvanike, no par nije mogao više čekati pa se vjenčao.

Zaručili su se u Italiji

Edoardo i Beatrice su se zaručili još u rujnu tijekom posjeta Italiji i sa javnosti su podijelili sretnu vijest:

"Presretni smo jer objavljujemo ovu sretnu vijest. Spremni smo na novu zajedničku avanturu i ne možemo dočekati da se vjenčamo. Imamo toliko sličnih interesa i razmišljanja koji će nas pratiti na putu sreće i ljubavi!"

Iako još nisu objavili fotografije s vjenčanja, ljudi diljem svijeta su uzbuđeni vidjeti kako je izgledalo još jedno kraljevsko vjenčanje.

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

 | Autor:

Tvoja reakcija?