Prvi 170 pregleda 19. rujna 2020.

Lady Gaga će glumiti u novom 'X-Menu'?

lady gaga / instagram

Ulogom u filmu 'The Star Is Born' Lady Gaga je privukla mnogo pozornosti i pokazala da, osim što predobro pjeva, zna i odlično glumiti. Nakon uloge u popularnoj drami, sad bi mogla dobiti ulogu i u novom 'X-Menu', pišu strani mediji.

Uskoro bi moglo doći da poprilično zanimljive suradnje - one Lady Gage i Marvela, koja stvara najuzbudljivije priče o superjunacima već desetljećima. Upravo bi Gaga u jednom od njihovih filmova trebala glumiti superjunakinju, piše Her.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚔️ #VMAs 💓

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Gagu je publika dosad mogla gledati u njezinim glumačkim pothvatima u 'American Horror Storyju' i filmu 'The Star Is Born', a za originalnu pjesmu iz ovog filma osvojila je čak i nagradu Oscar.

Ovoga puta trebala bi glumiti Emmu Frost, odnosno Bijelu kraljicu u novom nastavku X-Mena. Fanovima ovoga filma ta vijest se iznimno svidjela i smatraju da je Gaga idealna osoba za tu ulogu.

Hoće li doći do suradnje još ne znamo, jer službene potvrde još nema, ali držimo fige jer nam se čini da bi joj ova uloga mogla sjesti bolje od svih dosad!

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?