Prvi Proljetni JoomBoos magazin 250 pregleda 23. travnja 2022.

Limited edition JoomBoos magazin dostupan i u Srbiji!

Trenutno na svim kioscima Tiska u Hrvatskoj možete pronaći proljetno izdanje JoomBoos Videostar magazina, dok je na kioscima u Srbiji dostupno limited izdanje JoomBoos magazina i JoomBoos Posterbooka!

Nakon brojnih upita mogu li se naši JoomBoos Videostar magazini nabaviti i u Srbiji, imamo potvrdan odgovor - DA! Limited izdanja JoomBoos magazina i JoomBoos Posterbooka trenutno su dostupna na svim kioscima diljem Srbije i možete ih pronaći u paketima sa super darovima!

Super JoomBoos paketi na kioscima u Srbiji

 | Autor:

Uz JoomBoos magazin dobivate JoomBoos privjesak, quiz book, essence makeup, edukativnu knjižicu i 24 WOW postera. Cijena magazin paketa je 550 dinara.

Na coverima magazina su nove i 'stare' JoomBoos zvijezde, TikTok senzacija Mimiermakeup, influencerica Petra Dimić te nova TikTok zvijezda, Mattia Leonardelli. JoomBoosovka SaamoPetraa trenutno vodi novi Rap School show na JoomBoos YouTube kanalu, a uz to je i zvijezda s naslovnice novog, jesenskog broja JoomBoos Videostar magazina.

 

 | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL Sandra Simunovic/PIXSELL

U paketu s JoomBoos Posterbookom vam, pak, stiže čak 86 postera najvećih regionalnih i stranih zvijezda, Nano Bytes figurice, kalendar i knjižica viralnih kvizova znanja! Ovaj paket možete pronaći na kioscima po cijeni od 320 dinara.

Na jednom mjestu u novom JoomBoosu su se našli Billie Eilish, cure iz grupe Hurricane, Uki Q, Barbi Afrika, Maja Šuput, Justin Bieber, Kim Kardashian, Olivia Rodrigo, Petra Dimić, Marco Cuccurin, Charli D'Amelio, Voyage, Breskvica i još mnoga druga imena koja obožavaju ne samo generacija Z, već i one nešto starije generacije. 

 | Autor:

Uz najbolje postere za DIY uređenje tinejdžerske sobe, studentskog stana ili sobe u studentskom domu, uz ovaj broj Posterbooka stiže i predobar prilog na 12 stranica u kojemu možete pronaći detaljan horoskop za 2022. godinu, najtrendy modne komade u velikom shopping vodiču te najzabavnije filmove za gledanje s frendovima ili obitelji!

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?