Prvi Savršen spoj 509 pregleda 12. svibnja 2019.

Ma gdje to danas putuju JoomBoosovci?

Instagram/screenshot

Ekipa iz serije 'Savršen spoj' radi punom parom...

Možda ste na Instagram storyjima svojih najdražih youtubera primjetili kako svi zajedno busom negdje putuju, a ako ste dobro pogledali onda ste primijetili kako se zapravo radi o glumačkoj ekipi Savršenog spoja!

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Okej, znači ekipa ide na snimanje serije, ali gdje? Pa Saamo Petra je otkrila i to: idu u Transilvaniu!

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Okej, šalimo se, ipak ovo nije horor, već glazbena serija, ali istina je da je lokacija današnjeg snimanja ovaj predivan dvorac:

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Ekipa si je put skratila pjevajući himnu serije 'Generacija Z', a ako sumnjate da su u busu bili mirni, trk na njihove storyje! 

Eto ekipa, od Savršenog spoja možete očekivati još puno, puno toga, a sve ćete moći gledati četvrtkom u 12 sati na JoomBoos kanalu! Hihi, koliko je ovo uzbudljivo?

U slučaju da ste propustili zadnu epizodu Savršenog spoja:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajme blago im se!! :D