Prvi 479 pregleda 20. studenoga 2021.

Mattia Leonardelli: 'Dobivam razne ponude od muškaraca'

Sara Gomez Dubois

Mladi tiktoker Mattia Leonardelli zadnja je 'žrtva' ovogodišnje sezone Poligrafa. Našem inspektoru morao je otkriti privlači li ga SaamoPetraa, kakve poruke dobiva u inbox i je li ikada imao seks na jednu noć

"Bilo je tu svašta... O masažama, slikanju stopala, ali mene to ne privlači", priznao je mladi TikTok influencer Mattia da često dobiva novčane ponude, pa čak i od muškaraca. Otkrio je i koja ga JoomBoosova influencerica privlači, a tko mu ide na živce. Pogledajte koji su odgovori bili istiniti, a koji lažni u novoj epizodi Poligrafa na YouTube kanalu ili Videoteci 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Privlači li vas SaamoPetraa? Jeste li ikad imali seks na jednu noć? Jesu li vas ikada privlačili muškarci? Smatrate li se najzgodnijim influencerom? Jesu li vas u školi ismijavali zbog snimanja na TikToku? Postoji li neki JoomBoos influencer koji vam ide na živce? Smetaju li vas šale vezane uz vašu visinu? Smatrate li se dobrim glumcem? Samo su neka od pitanja koje je istražio naš inspektor.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

Mattia Leonardelli je 18-godišnji Istrijan koji na TikToku ima 144.000 pratitelja, a od nedavno je i član JoomBoosa. Otkrio je da mu je dugogodišnja influencerica SaamoPetraa privlačna, ali i da mu početci snimanja za TikTok nisu bili baš bajni. Čini se da je iznimno iskren jer Mattia je lagao samo na jednom pitanju. Pogledajte kojem!

"Ne bih volio ništa otkrivati o toj temi", Mattiju je pitanje o seksu posramilo, a inspektora iznenadio njegov odgovor. No, na već idućem pitanju o privlačnosti istog spola obojica su bili posve sigurni u odgovor. 

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

"Ne odgovaram na poruke muškaraca. To je katastrofa za čitati", dodao je Mattia. Dok je nabrajao primjere inspektor je u čudu razrogačio oči. 

Rekao je i da se smatra najzgodnijim hrvatskim influencerom te da bi na sebi posebno izdvojio lice, osmijeh, oči... A dodao je i kako je nedavno promijenio izgled kose. 

"Nije bitno što drugi kažu, bitno je da slušamo sebe", savjetovao je s pravom.

Ni u ovom poslu početak nije jednostavan pa je tako Mattia priznao da su ga u školi zadirkivali zbog snimanja za TikTok, a čak je i izgubio neke prijatelje. No, sada steče nova poznanstva kao član JoomBoosa. 

"Znam da će ljudi dijeliti, a to mi diže algoritam", priznao je da ponekad namjerno snima TikTokove kako bi izazvao negativnu reakciju kod gledatelja. Čini se da je i to dio ovog zanimanja.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

Najviše ga smetaju šale na račun njegove visine jer to ne može promijeniti, ali zato je vrlo samopouzdano ocijenio svoje glumačke sposobnosti na ljestvici od 1 do 10, a priznao je i da je dobio ulogu u seriji 'Outsiders'. Na kojem je pitanju pao, a koje mu je pitanje bilo najneugodnije, pogledajte u petak u 12 na YouTube kanalu 24sata ili u Videoteci 24sata. 

 

Mattia je i jedno od lica s naslovnice jesenskog JoomBoos magazina, koji je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?