Prvi 4434 pregleda 10. svibnja 2019.

Meghan i Harry već razmišljaju o drugom djetetu?

harrysmeghan/Instagram

Izgleda kako im se zaista žuri...

Meghan Markle tek je prije koji dan rodila zdravog dječačića. No, ona i Harry navodno već planiraju imati još djece i čini i kako to žele uskoro, piše Cosmopolitan.

Izvor je rekao za People: "Oni definitivno žele imati još jedno dijete". Drugi izvor je dodao da je Harry, koji je presretan što je postao tata, spreman za još jedno dijete. "On je uvijek oduševljen djecom i sada će imati svoj mali svijet o kojem je dugo sanjao." 

Harryjev govor nakon rođenja djeteta

Meghan je također svojevremeno izjavila kako želi još jedno dijete, a mnogi su uvjereni kako će se za drugu kraljevsku bebu odlučiti vrlo skoro.

Kad god odluče dodatno proširiti obitelj mi im želimo svu sreću!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma da?? :O