Prvi 6509 pregleda 15. studenoga 2018.

Meghan i Kate izgledaju isto! Tko je koga iskopirao?

stunningmeghanmarkle/instagram

Internetom od sinoć kruže fotke njih dvije s rođendanske večere princa Charlesa i doista podsjećaju jedna na drugu

Princ Charles jučer je proslavio 70. rođendan, a povodom tog posebnog dana Kraljica Elizabeta II. je navečer organizirala zabavu i večeru njemu u čast. Slavilo se u Buckinghamskoj palači, a pozvani su bili najbliži članovi kraljevske obitelji, piše Her.

Svi su se posebno dotjerali i uredili za prinčev rođendan, a fotke koje su počele kružiti društvenim mrežama još sinoć pokazuju da su Meghan Markle i Kate Middleton izgledale gotovo identično, s jako sličnim frizurama, nakitom, šminkom...

Tko je koga iskopirao ili - tko je komu bio inspiracija? Što vi mislite? 

 

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    bome su slične