Prvi 2112 pregleda 13. travnja 2019.

Meghan otkrila gdje će roditi prvo dijete?

meghanmarkle_official

Meghan Markle navodno će izbjeći tradicionalno mjesto kraljevskog rođenja - The Lindo Wing - u korist kućnog poroda

Meghanin termin se opasno približava, a izgleda da će izbjeći tradiciju rođenja kraljevske djece u bolnici St Mary's, u Londonu, gdje je Kate rodila svo troje djece. Umjesto toga, čini se kako će se Meghan odlučiti za porod kod kuće, piše Heart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gorgeous 😍 @meghanmarkle_official

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

No, nije da će baš u potpunosti prekinuti tradiciju s obzirom na to da je kraljica Elizabeta II. rodila svoje četvero djece ili u Buckinghamskoj palači ili Clarence Houseu.

Obiteljski prijatelj je rekao za Daily Mail: "To je njezin omiljeni izbor, a i nema više previše vremena za razmišljanje." Također je objavljeno da će princ Harry biti s Meghan 'na svakom koraku'.

Navodno Meghan ne želi biti fotografirana odmah nakon poroda i ne žele da svi gledaju i komentiraju njezinu novu figuru. Izvori također tvrde da je Meghan 'odbacila' kraljičine kućne ginekologe Alana Farthinga i Guya Thorpe-Beestona jer nije željela da joj 'muškarci u odijelima'  porode dijete. Izvor je rekao: "Kad je u pitanju rađanje, svaka žena mora odlučiti što je najbolje za nju i kako se najbolej osjeća. Kraljičin tim će biti uključen, ali još odlučeno u kolikoj mjeri", zaključio je izvor.

Slažeš li se s Meghaninom navodnom odlukom?

POGLEDAJ PRVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar dercilyne@gmail.com

    dercilyne@gmail.com

    NAJBOLJI ONLINE LJUBAVNI SPELL CASTER JE DOBIO SVOJ LJUBAVNIK, MUŠKO, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. DODAJTE NJEGOVO POGON NA WHATSAPP: +2349083639501 Pozdrav svima Ja sam Darcy lyne i ja sam ovdje kako bi podijeliti prekrasan rad Dr Nosa učinio za ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    Ma neka :))