Prvi 662 pregleda 14. kolovoza 2019.

Miley i Liam su ipak samo 'na pauzi'?

liamhemsworth/Instagram

Izgleda da je glavna vijest u svijet prekid Miley i Liama, ali navodno još postoji nada za ovaj bivši par.

Svaki dan saznamo neki detaljčić o prekidu Miley i Liama. Iako je glumac službeno potvrdio njihov prekid, izvori za People tvrde da ipak nije svemu kraj.

Možda te zanima... Liam potvrdio prekid s Miley: 'Želim joj zdravlje i sreću'

Naime, par je navodno uzeo pauzu jer su, kako kaže izvor, imali previše nesuglasica. "Oboje su se složili da provedu neko vrijeme odvojeni, ali to ne znači da je njihova veza skroz gotova." To vrijeme je Miley iskoristila za uživanje u Italiji pa su tada krenule glasine da je Liama zamijenila curom Kaitlynn Carter. No, ipak je nježnosti izmjenjivala s frendicom. Hmm.

Možda te zanima... Miley ipak nije u vezi: Ljubila se s prijateljicom?

Bilo kako bilo, internet je toliko razočaran prekidom pa već postoje razne teorije, a svi fanovi se nadaju pomirbi. A sve zato što je par bio u sličnim situacijama i ranije. Hoće li tako biti i ovog puta, preostaje nam vidjeti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
AJOJ

Shawn u problemu: 'Preuzmi odgovornost za greške'

2 komentar/a
Avatar shawn.is.my.muffin

shawn.is.my.muffin

Ma dajte,to je bilo prije par godina,normalno da se ne ljutim i za mene je ta isprika skroz ok,ja se nikad neću na njega ljutit jer je on jednostavno savršen,ljudi gledaju samo pogreške a ne neka dobra djela,on je napravia hrpu dobrih djela a u ostalom to mu je jedan od rijetkih pogreški,tako da ja sam uvik uz njega uvijek sam na njegovoj strani

mala_loodacha

oooops :O