Prvi 293 pregleda 24. srpnja 2021.

Naj trenuci: Mila snimala u spavaćici, Rene uživao u 'fajtu'

24satavideo

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA ove je godine pripremila 'Eksperiment'. Ako još niste pogledali serijal s Milom Elegović i Reneom Bitorajcem, možete ga pogledati na Videoteci 24sata i YouTube kanalu 24sata

Teško mi je! Tražiš od mene da glumim dobro, a ne znam tekst jer sam slavila rođendan. Nije mi se dalo učiti, sram me je i grozno mi je, govorila je Mila Elegović Reneu Bitorajcu na jednom od snimanja 'Eksperimenta'. Sada, kada su izdržali šest mjeseci zajedno u istom stanu, donosimo vam najbolje i najzabavnije trenutke sa snimanja.

Ovdje pogledajte video:

U serijalu 'Eksperiment', Rene Bitorajac i Mila Elegović našli su se u nesvakidašnjem Vladinom socijalnom projektu čiji je cilj psihološka analiza zajedničkog života nekompatibilnog muško-ženskog para. Moraju izdržati godinu dana u istom stanu i onda svatko od njih dobiva 100.000 kuna. No, to nije nimalo lako, s obzirom na to da se radi o dvoje ljudi s potpuno različitim interesima i stavovima.

Kroz deset epizoda, dobili su svakakve zadatke. Morali su mijenjati uloge, predstaviti svoj plan za gradonačelnika, snimili kratki horor film, a morali su i izdržati 24 sata bez svađanja.

Ovdje pogledajte video:

A na snimanju im je bilo veoma zabavno. Smijali su se po gradu, tukli jastucima, a jednu su scenu čak morali snimati navečer u tamnoj i hladnoj podzemnoj garaži.

"Nemojte svjetlo paliti. Ugasite ga, molim vas, snimamo. Pričekajte sekundu. Vi se obučeni, a ja sam gola", govorila je Mila jednom gospodinu koji se u tom trenutku našao na snimanju.

No, da ne kvarimo svu zabavu, sami pogledajte najzabavnije trenutke sa snimanja.

Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na Videoteci 24sata, službenom YouTube kanalu 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?