Prvi 406 pregleda 28. srpnja 2020.

Sljedeće godine izlazi treći nastavak 'Kissing Bootha'!

thekissingboothnetflix/Instagram

Molimo malo pozornosti!!! Netflix je objavio izlazak trećeg dijela 'Kissing Bootha' (unutarnji vrisak). Što li su nam spremili u novom dijelu još ne znamo, ali smo preuzbuđeni!

Za sve koji su pogledali ili planiraju gledati film 'Kissing Booth', imamo dobre vijesti! Glumci iz filma najavili su izlazak trećeg dijela ovog popularnog filma! Najbolje od svega je to što je film već snimljen, ali vjerojatno ćemo ga vidjeti tek 2021. godine, piše Buzzfeed!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Kissing Booth 3 is OFFICIAL! 🎉😍💋

A post shared by The Kissing Booth (@thekissingboothnetflix) on

Svi se veselimo novim avanturama Elle i Leeja, a dok čekamo prisjetimo se što se dogodilo u prva dva dijela!

Kissing Booth

Elle Evans i Lee Flynn najbolji su prijatelji otkad znaju za sebe. Rodili su se u isto vrijeme, zajedno idu u školu i zanimaju ih slične stvari. Složili su listu pravila koje nikad ne smiju prekršiti, no to se dogodi kad se Elle zaljubi u Leejevog prezgodnog brata Flynna. Elle i Lee zajedno organiziraju 'Kissing booth' natjecanje gdje osobu, očiju zavezanih trakom, poljubi tajni obožavatelj. Za Elle je to bio Noah. Oni završe u vezi, provode sve slobodno vrijeme zajedno, sve dok Noah ne otiđe na faks na drugi kraj države.

Kissing Booth 2

U drugom dijelu možemo vidjeti kako se Elle nosi sa Noahovim odlaskom na faks i vodi bitku sa pisanjem eseja za prijavu na faks. Između nje i Noaha pojavljuju se trzavice jer Elle postaje ljubomorna na njegovu prijateljicu Chloe, čiju naušnicu pronalazi ispod Noahovog kreveta. Ne može se odlučiti gdje bi studirala na Harvadu zbog dečka ili Berkeleyju zbog prijatelja. Za Harvard joj treba novac koji nema, pa se prijavljuje na plesno natjecanje na kojem joj je partner novi dečko u školi, Marco. Zbunjena zbog svog odnosa s Marcom, Noahom i Leejem, Elle razmišlja kako dalj nastaviti po starom. No sve nađe svoj put, pa tako i malene komplikacije.

Kissing Booth 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the gang is gettin back together one last time

A post shared by The Kissing Booth (@thekissingboothnetflix) on

Treći dio ovog popularnog filma izlazi 2021. godine. U njemu ćemo vjerojatno vidjeti za koji faks se Elle odlučila, Berkley ili Harvard jer je primljena na oba. No time treba birati između prijatelja ili dečka. Ni situacija s Marcom nije čista jer je u posljednjem dijelu naveo kako neće lako odustati od Elle.

Uff, što li nam se samo sprema! Trebamo se samo nekako strpjeti i čekati na novi dio, a do tad možemo po već peti put pogledati prva dva nastavka!

 

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?