Prvi 928 pregleda 01. lipnja 2019.

Neugodan prank: Ponudili joj ulogu u filmu za odrasle

YouTube/screenshot, canva

Sara je bezbrižno došla na photoshooting ni ne sluteći da će dobiti najneugodniju ponudu u životu

Saru Spinčić (21) imali ste priliku upoznati u seriji 'Savršen spoj' gdje glumi Maju. No, ovog puta joj je Magic Leon pripremio jednu jedinstvenu ulogu koja joj nije bila ni na kraj pameti.

POGLEDAJ VIDEO:

Naime, Sara je mislila kako odlazi na običan photoshooting za jedan beauty proizvod, ali kad je stigla na lokaciju ništa joj nije bilo jasno. Ondje su je dočekali muškarac i polugola žena koji su bili i više nego ljubazni prema njoj, ne bi li je pridobili za snimanje pornića. Sara se ljubazno upoznala s njima, ali izraz lica joj je vrištao: "Spasite me!"

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

"Natalija i ja radimo jednu malo drukčiju produkciju. Ti si nam baš slatka, zgodna si, pa smo te htjeli pitati... Jesi li možda zainteresirana za nešto drugačije, da snimiš nešto uz te kampanje koje radiš?", upitao ju je Mladen.

Kako je Sara reagirala i kako je završio ovaj, možda najjači prank do sada, možeš pogledati ovdje.

 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahah, top!!!!!