Prvi 278 pregleda 26. srpnja 2020.

Billie Eilish objavila: 'U četvrtak mi izlazi nova pjesma!'

billieeilish/instagram

Nakon pjesama 'Everything I wanted', 'When party's is over', 'Ocean eyes' i mnogih drugih, pitamo se što nam je sad novo pripremila!

Ovog ljeta pjesme izlaze kao na traci u tvornici. Nakon što je Taylor Swift uzdrmala scenu novim albumom 'Folklore', za kojeg kažu da je najosobniji Taylorin album dosad, sad je Billie Eilish objavila da uskoro izbacuje novi hit, javlja Cosmopolitan.

Pjesma izlazi u četvrtak!

Što nam je Billie ovog puta pripremila još nitko ne zna, zato svi nestrpljivo iščekuju četvrtak da čuju pjesmu 'My Future'. Još su nestrpljiviji jer je Billie morala zbog epidemije odgoditi svjetsku turneju 'Where Do We Go?'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“my future” out thursday

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Svojim hitovima Billie je privukla i mlade i starije, unijela je dašak na glazbenu scenu i osvojila srca svojim genijalnim pjesmama. Stoga, jedva čekamo vidjeti što nam je ovog puta pripremila.

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LmaoHrmlSi

    depresivna babetina