Prvi 344 pregleda 18. kolovoza 2020.

Napokon se nastavlja snimanje pete sezone 'Riverdalea'

thecwriverdale/instagram/canva

Fanovi su oduševljeni viješću i nadaju se da će nova sezona ipak stići prije kraja 2021. godine.

Napokon malo dobrih vijesti u 2020. godini! Naime, pretprodukcija pete sezone popularne serije 'Riverdale' napokon se ponovno pokrenula nakon stanke zbog pandemije korona virusa, a autori su o svemu fanove obavijestili na Instagramu, javlja Seventeen.

Snimanje zaustavljeno zbog korone, a sad napokon kreće

Objavili su post i napisali kako su se napokon vratili snimanju, a na slici koju je objavio autor Roberto Aguirre-Sacasa vidimo plavu djevojku koja bježi od ogromnog kamiona. Prema plavoj kosi možda se može zaključiti da je riječ o Betty, ali to još nitko ne zna sa sigurnošću.

Nova sezona možda stigne i ranije nego što mislimo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evening entertainment at the Blossom household. Stream free, link in bio. #Riverdale

Objavu dijeli Riverdale (@thecwriverdale)

Predprodukcija pete sezone prekinuta je u ožujku, nakon što je jedan od članova tima bio u kontaktu s osobom pozitivnom na koronu. Nakon toga, snimanje nikako nije moglo ponovno krenuti, zbog čega su čak morali skratiti i četvrtu sezonu. Upravo zato će početak pete sezone biti ono što je trebao biti završetak četvrte, javljaju autori.

Iako su mnogi zaključili kako nećemo moći pogledati novu sezonu Riverdalea prije 2021. godine, raniji nastavak snimanja možda nam daje malu nadu da ćemo seriju ipak gledati i ranije. Držimo fige!

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?