Prvi 9279 pregleda 04. siječnja 2022.

Napokon smo saznali koliko Emily zapravo ima godina

youtube

Mnogi su mislili da ima puno manje godina jer se u određenim situacijama ponaša prilično 'djetinjasto', kažu obožavatelji

Oni koji su pogledali obje sezone popularne Netflixove serije 'Emily in Paris' znaju da je Emily prava misterija kada govorimo o njezinom liku. Nismo saznali kako je izgledalo njezino odrastanje. Kako joj je izgledao život prije ponude za posao? Kako si može priuštiti svu tu dizajnersku odjeću? Kako uopće dobiva tisuće i tisuće lajkova na društvenim mrežama?

No, prije svega, koliko uopće Emily ima godina? O njoj znamo jako malo, ali nešto smo sada ipak doznali, a to su upravo njezine godine, piše Elite Daily.

U drugoj sezoni smo ipak saznali odgovor na pitanje koje nas je jako dugo mučilo i sad znamo koliko ona zapravo ima godina. Emily je u jednoj od epizoda druge sezone napunila 29 godina. 

Emily je za svoj rođendan primila hrpu rođendanskih poruka, a u jednoj je pisalo '29 godina! Sretan rođendan Emily'. Iako mnogi nisu mislili da ima toliko godina, one su zapravo logične s obzirom da je već diplomirala i ima radnog iskustva u marketingu.

Glumci Lily Collins (Emily) i Lucas Bravo (Gabriel) nisu mislili da Emily ima toliko godina, dali su joj puno manje. Lily je u intervjuu za 'British Vogue' rekla da misli da Emily ima 22 godine pa se kasnije ipak predomislila s obzirom na Emilyno iskustvo. Lucas je mislio da ima 24 godine jer je smatrao da nije dovoljno zrela da bi bila u kasnim dvadesetima. 

Iako se Emily u pojedinim situacijama ponaša jako djetinjasto, ono možda proizlazi iz toga da se našla u okruženju koje ne razumije i nije u njemu odrasla. No, kako god, sad konačno znamo koliko zapravo ima godina! Jedan misterij manje!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?