Prvi 454 pregleda 25. srpnja 2020.

Naš Svenky je na YouTubeu došao do 100.000 subscribera!

svenkranzelic/Instagram

Ovaj nevjerojatni uspjeh Svenky je zaslužio svojim radom i trudom, a to su očito prepoznali njegovi pratitelji koji su ga u velikom broju zapratili!

Bravo Svenky!

Sven Kranželić, svima znan kao Svenky, ostvario je nevjerojatan uspjeh. Na svom kanalu ima 100.000 subscribera. Čestitke dolaze sa svih strana pa tako i od njegovih prijatelja i kolega youtubera. JoomBoosov youtuber je na svom kanalu najavio video u kojem će s fanovima podijeliti svoja iskustva dobivena u ove dvije godine.

Ovdje pogledajte video:

Na kanalu će uskoro objaviti i video u kojem će govoriti o svojim počecima, uspjehu i YouTube karijeri. Evo što je napisao u opisu videa:

"Sve je započelo 28. siječnja 2018 godine. Taj dan sam odlučio napraviti veliku promjenu. Odlučio sam zavoljeti sebe i odlučio sam biti sretan! Život mi je vratio duplo više i beskrajno sam mu zahvalan na tome! Hvala svima koji su mi bili podrška u ove dvije godine! Hvala mojim kolegama youtuberima i JoomBoos timu. Bez njih sve ovo bi bilo puno teže. Hvala bliskim osobama iz privatnog života koje su tu uz mene kada nije sve tako bajno. Hvala svima Vama koji me pratite. Ne poznajem Vas osobno, ali konekcija među nama postoji. Hvala mojim najboljim Fanpageovima. Hvala i onima koji nikada nisu primijetili moj rad i moj trud. Potrudit ću se biti još bolji u narednim godinama. Možda će me jednog dana i primijetiti, možda će jednog dana biti ponosni. Novi izazovi su preda mnom i običajem Vam da sam tek počeo! Na jesen stižu velike stvari!"

Što li nam je Svenky pripremio još ne znamo, ali uskoro ćemo vjerojatno saznati više!

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?