Prvi 233 pregleda 01. kolovoza 2021.

Pjevačica Nika Zorjan ima novi ljetni hit - Ljubi, ne ljubi!

nikazorjan/Instagram

Nika i ovoga ljeta ima hit koji nas zove na plažu, ispijanje koktela i ples! Fanovi su oduševljeni i ovom pjesmom pa su joj pisali samo riječi pohvale.

Slovenska pjevačica, Nika Zorjan ima novi 'zarazni' ljetni hit koji svojim ritmom poziva na ples. Ljubi, ne ljubi je pjesma puna mladosti, plesa, pozitive, slobode i ljubavi, a takva je i Nika.

Ovdje poslušajte pjesmu:

U suradnji s JoomBoosom, snimila je nekoliko pjesama, a trenutno nam 'Ljubi, ne ljubi' ne izlazi iz uha. Za glazbu je zaslužan Raay, a za tekst Marjetka Vovk.

Publika je oduševljena novom pjesmom, a ovo je samo jedan od komentara: "Što drugo očekivati od Nike Zorjan nego hit!"

S kim plešeš ovoga ljeta na hit 'Ljubi, ne ljubi'?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Kako zovemo ovih 8/8 ukusnih zalogajčića?

1 komentar/a

KathleenCrosby

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............__www.new.cash67.com

ŠERAONA

Influenceri si čitali hejt komentare: 'Riječi jako bole'

1 komentar/a

JamieParker

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............www.new.cash67.com