Prvi 413 pregleda 18. srpnja 2020.

Nova Princess Ozana: Otvorila novi kanal i operirala nos

dersaturn/Instagram

Ozana ima novi kanal, na njemu prvi video, a sad i novi nos. Djevojčica je postala žena koju više ne zanimaju hejteri i sretno živi svoj život!

Ozanu Pevec Marić (23) upoznali smo kao spretnu 11-godišnjakinju koja je snimala videa kako radi pohane tikvice i sendviče. U međuvremenu je ova djevojčica odrasla, udala se i okrenula novi list. Ozana je ovih dana obrisala stari kanal i otvorila novi na kojem je objavila i prvi video. Sad se na društvenim mrežama pohvalila da je operirala nos, piše 24sata.

 | Autor: dersaturn/Instagram dersaturn/Instagram

Prvi video na novom kanalu

U opisu prvog videa na novom kanalu otkrila je razlog zašto je odlučila otvoriti kanal:

"Pozdrav svima! Mislim da sam apsolutno sve rekla i objasnila u videu i iskreno se veselim povratku nakon dugih 12 godina. Sad sam konačno spremna krenuti dalje i ovaj put nastaviti bez obzira na sve. Na ovaj način ćete barem pisati aktualne stvari o meni, a ne nagađati na temelju nečega od prije više od desetljeća. Ugodan Vam dan želim i uživajte, barem sada imate u čemu. Vidimo se uskoro!"

Ovdje pogledajte video:

Ozanine kulinarske vještine, koje je snimala, bile su hit na društvenim mrežama, a ljudi su je svašta komentirali. Objasnila je kako je to utjecalo na nju:

"Pisali su mi kroz sve ove godine razne komentare, ružne poruke, vrijeđali me na internetu i na ulici. Zbog tih videa sam prošla pakao, a ja nikome ništa nisam napravila. Nisam to nikad očekivala, bila sam dijete i ti video uradci su trebali biti za prijatelje i obitelj, a na kraju im se smijala cijela Hrvatska. Da nisam toliko snažna, zbog tuđe zlobe je sve moglo završiti tragično"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌻

A post shared by Ozana Pevec Marić (@dersaturn) on

Ozna je danas sretna. Pronašla je mir i sreću sa svojom malom obitelji, a čini se da je okrenula novi list i otvorila novi kanal jer i dalje voli snimati videa i više je ne brinu ružni komentari.

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?