Prvi 312 pregleda 09. listopada 2020.

Okupila se postava kultnog filma 'Mean Girls'. Evo zašto

meangirls/Instagram

U SAD-u se sljedećeg mjeseca održavaju izbori pa su glumci i glumice iz legendarnog filma iskoristili priliku kako bi pozvali ljude na glasanje, a uz to su se prisjetili i omiljenih trenutaka sa snimanja. Pogledajte video i poslušajte što imaju za reći vaši omiljeni junaci!

Većina nas je odrasla uz Reginu George i ostale legendarne junake filma 'Mean Girls' koji je od 2004. godine, kad je izašao, pa do danas ostao jedan od omiljenih filmova mnogih djevojaka. U čast godišnjice izlaska filma, koja je bila 3. listopada, okupili su se neki od glavnih likova i to kako bi prenijeli važnu poruku, piše Cosmopolitan.

Lindsay Lohan, Amanda Seyfried, Tina Fey, Lacey Chabert, Ana Gasteyer, Daniel Franzese, Jonathan Bennett, Rajiv Surendra, Lizzy Caplan i Tim Meadows okupili su kako bi podijelili omiljene trenutke sa snimanja i ponovili neke od najslavnijih izreka iz filma.

Pozvali na glasanje

Za malo manje od mjesec dana u SAD-u se održavaju izbori pa su glumci i glumice pozvali ljude da izađu na izbore i promijene budućnost jer smatraju da je 3. studeni dan kad mogu promijeniti budućnost.

 

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?