Prvi 1642 pregleda 15. prosinca 2018.

Oni imaju sve! Slavu, novac, ali jedno im nedostaje...

Hollywoodske zvijezde zasigurno imaju život o kojem mnogi sanjaju.

Glumac Rupert Grint, ili likom poznatiji kao najbolji prijatelj Harry Pottera u filmu istog naziva, javnosti je rekao što ga muči najviše u životu.

Rupert je svoju glumačku karijeru započeo vrlo mlad sa svojih 11 godina u filmu Harry Potter, od tog trenutka postaje poznata osoba i njegov život nije više bio isti. Tvrdi kako slava ima svoju cijenu.

"Trudim se sjećati života prije slave. Bilo je to čudno i trebalo mi je neko vrijeme da to procesuiram. Biti nevidljiv zna biti zaista teško. Ponekad samo želim otići u trgovinu kao i sve drugi. Mislim da sam se izgubio na duže vrijeme. Kada si slavan glumac, gotovo da se poistovjetiš s likom kojeg glumiš, čak i kad ne glumiš", priznao je Rupert medijima.

Upravo je to problem svih slavnih osoba, što u Hrvatskoj što u svijetu. Kako se kaže, da je zvijezda biti lako, zvijezda bi bio svatko. 

Veliki problem je što tvoj život postaje javnost i ne smiješ i ne skrivaš se od publike, jer od toga živiš. Ali potrebu za mirom i slobodo imaju svi oni. Društvene mreže, snimanja, probe sve to stvara jednu veliku obavezu i napetost. 
Biti zvijezda je uistinu san svakog od nas, ali moraš shvatiti da to nije nimalo lak zadatak. Veliki je novac u igri, ali ponekad ti to i nije bitno koliko ti je bitna sloboda i mir kojeg nemaš u tom trenutku, tako i sami Rupert Grint tvrdi:
 "Zapravo ne znam koliko novca imam. Ne mogu ni otprilike reći. Ne motivira me to previše. Osjećam se ugodno i sigurno i to je dobro. Drago mi je što imam novaca ali nisam fokusiran na to".

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani! U novom broju možete pročitati ekskluzivnu ispovijest xnix2x i 8rasta9, intervjue s Dennisom Domianom i Bakom Prase, vidjeti kako poznate youtuberice izgledaju bez šminke i još hrpu super priča! Na poklon dobivate 18 postera i blagdanske postcardse gdje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati im na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, a najkreativnije ćemo i nagraditi! Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! U magazinu se nalazi i popust od 25 kuna za ulaznicu za Videostar božićni party!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    aaa :(