Prvi 2262 pregleda 28. kolovoza 2020.

Osjećate li se staro? Kevin iz 'Sam u kući' ima 40 godina

culkamania/Instagram/screenshot/youtube/canva

Dječak iz filma 'Sam u kući' uz kojeg smo odrastali više baš i nije dječak. Upravo je proslavio 40 godina i sad se osjećamo staro...

Filmovi 'Sam u kući' i 'Sam u kući 2' božićni su klasici uz koje su odrasle mnoge generacije. Svakog Božića uveseljava nas dječak Kevin koji je uvijek ostao sam kod kuće i na briljantan način se nosio s provalnicima.

E pa, vjerovali ili ne, taj dječak danas ima 40 godina. Da bi toga bili svjesni pobrinuo se sam Macaulay Culkin, glumac koji je utjelovio lik Kevina, i svima je obznanio kako je upravo proslavio okrugli rođendan, piše Bored Panda.

Na Twitteru je napisao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25 years #homealone2lostinnewyork #macaulayculkin #cheesepizza

A post shared by Jeremiah Daniel Rodriguez (@aspecialautisticteenager) on

'Hej ljudi, želite li se osjećati staro?  Ja imam 40 godina! Nema na čemu.'

Feel old yet?

"Ovo je moj poklon svijetu: Činim ljude starijima. Nisam više dijete, to je moj posao!"

Macaulay se nakon uloge u filmu 'Sam u kući' i još nekim klasicima odmaknuo od glume, a danas vodi podcast 'Bunny Ears' u kojem na smiješan način govori o pop kulturi. 

Smiješni memeovi

Nakon ove njegove rođendanske objave, ljudi su počeli objavljivati smiješne memeove pa smo morali izdvojiti najbolje. Uživajte...

Mi i dalje ne možemo vjerovati da je prošlo već toliko godina, no jedno znamo: Bez obzira na godine, uvijek ćemo voljeti gledati Kevina u filmu 'Sam u kući' i on će zauvijek ostati onaj hrabri klinac koji je svoj dom spasio od provalnika. 

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?