Prvi 865 pregleda 24. veljače 2022.

Oskarovka Jennifer Lawrence rodila je prvo dijete

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Poznata glumica svojim je talentom osvojila publiku diljem svijeta i svojim genijalnim ulogama u brojnim filmovima zaradila 'hordu' fanova. Jenn je nedavno postala majka, ali detalji se još ne znaju jer ona i suprug cijene privatnost i žele zaštiti bebu od očiju javnosti

Američka glumica Jennifer Lawrence i suprug Cooke Maroney postali su roditelji po prvi puta. Sve informacije o rođenju djeteta šture su, ali neki izvori tvrde da je glumica rodila u Los Angelesu, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture)

Zvijezda filmova 'Silver Linings Playbook' i 'American Hustle' je tijekom trudnoće bila jako oprezna o tome što će podijeliti s javnosti, a kako je rekla za Vanity Fair postavila je granice u majčinstvu koje ne bi htjela prijeći:

"Da sam bila na večeri i netko je rekao 'O moj Bože, pa ti si trudna', ne bih rekla 'Ne smijem pričati o tome, makni se od mene', no svaki instinkt u tijelu mi govori da bih trebala štititi privatnost svoje djece tijekom cijeloga života, najviše što mogu. Ne želim da itko zadire u njihovo postojanje i mislim da to počinje tako da ih isključim iz ovoga dijela svog posla", rekla je Jennifer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Glumica je bila jako nervozna kad je stupila u javnost s novostima, pa je tada izjavila:

"Bilo mi je neobično vratiti se sad kad imam puno toga za objasniti... Bila sam nervozna zbog vas (novinara), sebe i čitatelja", kazala je nakon što jako dugo nije razgovarala s novinarima.

Dok čekamo vijesti o imenu djeteta i dok ne saznamo je li Jen rodila djevojčicu ili dječaka, njoj i suprugu želimo čestitati na najposebnijem događaju u životu! Malo i lijepih vijesti za danas...

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

 | Autor:

Tvoja reakcija?