Prvi 360 pregleda 13. kolovoza 2021.

Ova cura je stvarna 'Emily u Parizu' i živi svoj san

edenmorrissey/Instagram

'Eden u Parizu' je stvarnost Britanke koja se nakon prekida preselila u Pariz, zaposlila se, stvorila nova prijateljstva i počela snimati TikTok videa. Ona pretvara radnju popularne serije u stvarnost!

Eden Morrissey (19) živi svoj pariški san kao stvarna 'Emily u Parizu'. Za one koji prate popularnu Netflixovu seriju znaju da radnja prati Amerikanku Emily koja je dobila posao u glavnom gradu Francuske, preselila se pa odande objavljivala trenutke svojih avantura, romansa i zabave. 

Slično se dogodilo i Eden, ali ona je od otišla iz Buckinghamshirea raditi kao 'au pair' nakon teškog prekida i zasićenja dotadašnjeg posla. Za one koji ne znaju što 'au pair' predstavlja da pojasnimo, Eden je pronašla posao kod francuske obitelji gdje su je roditelji angažirali kao pomoć pri učenju engleskog jezika njihove kćeri. Zauzvrat joj plaćaju stan, hranu, režije, medicinske troškove, prijevoz, pa čak i putovanja. 

Ova djevojka je počela objavljivati svoje doživljaje na TikToku i u vrlo kratkom vremenu je skupila 100.000 pratitelja. Kako piše Daily mail, Laura je opisala trenutak koji je presudio njezinom preseljenju:

"Radila sam za brand Laura Mercier, voljela sam svoj posao i planirala sam ga i dalje raditi, no u rujnu 2020. godine postala sam umorna od svih restrikcija uzrokovanih pandemijom pa sam više punila police nego radila svoj posao", rekla je.

No nije samo posao bio taj koji ju je nagnao na preseljenje:

"Također sam prošla prekid veze koji je bio odskočna daska prema preseljenju. Jednog dana sam otišla kod sestre i rasplakala se, ona je iz šale rekla da bih se mogla preseliti u neki drug grad, kao što je Pariz".

"Imala sam prijatelja čija je sestra radila kao 'au pair' pa sam joj se javila i stupila u kontakt. Zatim sam potražila web stranicu s 'au pair' poslovima".

U samo mjesec dana Eden se uspjela preseliti. Pronašla je obitelj čiju je djevojčicu poučavala engleski. Vodila bi je u školu i iz škole, kupala je, s njom se igrala i spremila je na spavanje. Eden je zadovoljna svojim poslom, iako osim plaćene stanarine, hrane, izleta i sličnog, dobiva samo 80 eura tjedno džeparca.

Nedostaje joj obitelj koju slabo viđa zbog pandemije. Oni nisu bili sretni s preseljenjem, ali Eden kaže da se zasad ne planira vratiti i da je konačno sretna!

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?