Prvi 2395 pregleda 12. rujna 2020.

Ova tri horoskopska znaka baš i ne odgovaraju Strijelcima

Freepik

Ako vjerujete u horoskop znate da se svaki horoskopski znak bolje ili lošije slaže s drugim znakovima. Pojavljuju se sličnosti kod privlačenja, ali i opake razlike kod odbijanja koje se jako primjećuju i koje nam onda kroje međusobne odnose. Strijelci tako na svojoj listi imaju tri znaka s kojima se baš i ne slažu. Evo o kome je riječ.

Bik

via GIPHY

Bik je zemljani znak koji je pomalo usporen koji i kojemu je idealan spoj večera uz dobru hranu i maženje na kauču uz dobar film. Strijelac je, pak, vatreni znak koji je stalno u pokretu. On idealnu večer zamišlja vani, uz dobru glazbu i provod do zore. Stoga on baš i ne može funkcionirati s Bikom, jer mu je njegov način provođenja vremena dosadan. Bik je, pak, jako tvrdoglav znak koji se vodi time 'ili je po mome ili nije nikako', a Strijelac takvu kontrolu ne može podnijeti. Oboje su buntovni i vatreni, ali njihova ih razmišljanja duboko razdvajaju, piše Bustle.

Rak

via GIPHY

Rak, kao i Bik, voli vrijeme provoditi kod kuće. To je Strijelcu nezamislivo, jer on voli izlaziti i provoditi vrijeme van kuće. Strijelac pak Raku ne može pružiti emocionalnu povezanost i dubinu koju emocionalni Rak zahtjeva. Ne može biti miran ni pet minuta kako bi shvatio što Rak želi. Strijelci su sami po sebi poznati kao iskrene osobe koje će reći osobi u lice što misle, a to Rakove često vrijeđa. Ova dva različita svijeta teško opstaju...

Djevica

via GIPHY

Ovaj znak poznat je po organiziranosti i kontroli, što bi Strijelce na prvu moglo fascinirati jer se često znaju izgubiti u svom kaosu. Oba znaka vole učiti i upuštati se u dubokoumne razgovore i tu bi mogli kliknuti. No, Djevici lako dosadi Strijelčeva spontanost i neorganiziranost, a Strijelac bi pak na Djevicu često mogao gledati kao na kontrol-manijaka. Također, Djevice su sklone kritiziranju, što se nikako ne sviđa Strijelcu.

 

Foto: Freepik

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?