Prvi 1819 pregleda 12. rujna 2020.

Ovaj par stare kamp kućice pretvara u divne domove

rvfixerupper/Instagram, Canva

Nakon što su i sami živjeli u kamperu i nisu imali osjećaj da je to njihov dom, par je odlučio uzeti stvar u svoje ruke. Pokrenuli su vlastiti posao i sad neugledne kamp kućice pretvaraju u domove iz snova.

Tina Sholin je samouka dizajnerica interijera, a njezin suprug Steve razumije se u konstrukciju i gradnju. Ovaj par u početku je uređivao kuće, a onda su se 2019. godine prebacili na preuređivanja kamp kućica i posao im je procvjetao, piše Bored Panda.

Tina je objasnila kako izgleda podjela poslova u njihovom malom biznisu.

"Steve se brine za konstrukciju i razmještaj u kamperima, koristeći znanje koje ima o kamperima iz prethodnih poslova. Ja sam tu za dizajn, društvene mreže i pomoć pri konstrukciji."

Par je na ideju da bi mogli preuređivati kampere došao kad su i sami živjeli u jednom. Bio je to njihov dom na Aljasci gdje su radili kao sezonci, ali nije im se svidjelo njegovo uređenje. Nisu se osjećali ugodno unutra i znali su da nešto trebaju promijeniti kako bi ta kamp kućica zaista postala njihov dom.

"Nisam mogla podnijeti sirovi, mračni i neprivlačni interijer, bez obzira na godinu ili marku kampera. Tad sam počela razmišljati kako bih mogla stvoriti ugodan interijer unutar tih kućica, a uz to zadržati svu njihovu  funkcionalnost. Proveli naredne tri godine u tom kamperu, a dom je postao tek kad smo ga preuredili. Razlika prije i poslije je bila nevjerojatna."

Nakon života na Aljasci, preselili su se u Arizonu i kupili novi kamper. Tada je počelo njihovo putovanje s preuređivanjem. 

Kad gledamo ove njihove fotke na Instagramu, i nama dođe da kupimo kamper i pozovemo ih da nam ga preurede. Tko ne bi htio imati ovako cool i divan dom? Wow...

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?