Prvi 1707 pregleda 14. rujna 2020.

Ovaj tjedan će biti najbolji ovim horoskopskim znakovima

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Ovih dana stres pritišće na sve strane, brige i problemi kopkaju Djevice, Bikove i Jarce. No, ovi znakovi bi se trebali opustiti ovog tjedna počevši od 14. rujna, odnosno danas. Za vas astrologija predviđa bolje dane! Evo što vas čeka!

Bik

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak pratit će sreća koja bi ga mogla transformirati. Ovog tjedna pustite na slobodu svoju umjetničku stranu, vjerujte - nećete požaliti. Pišite pjesme, slikajte, fotografirajte, plešite, pjevajte ili glumite. Izbor je na vama, izbor koji će vas jako usrećiti. Kreativnost će vas opustiti i osloboditi od briga, piše Elite Daily.

Djevica

via GIPHY

Djevice bi trebale ovog tjedna ostaviti brige iza sebe i prebroditi ih, tako će se lakše osloboditi. Često razmišljate o osobi koja biste htjeli postati. I imate potencijala za to, a taj potencijal bi se ovog tjedna mogao ispuniti i doći do izražaja. Možda ste se osjećali nezadovoljno ili ste krenuli krivim putem... No, što god bilo, ovog tjedna ćete dobiti jasniju sliku o tome kakva je vaša sudbina i koji putem biste trebali nastaviti dalje. Dobit ćete veliku podršku i motivaciju koje će vam pomoći da povučete prve poteze. 

Jarac

via GIPHY

Ovog tjedna Jarčevi bi mogli promijeniti pogled na svijet. Dosad ste se možda fokusirali na nešto što vam je donosilo samo negativnost. Tvrdoglavo ste se držali ideja koje ste odavno prerasli. Ovi stavovi vas ostavljaju nesvjesnima prilika koje vas okružuju. Otvorite oči istini, zamislite sve lijepe stvari koje biste s njom mogli učiniti i zaboravite na ego - jer tako ćete biti sretniji.

Sviđaju li vam se ove horoskopske prognoze?

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?