Prvi 1781 pregleda 20. kolovoza 2019.

Ovo je jedini trik za čišćenje bijelih tenisica koji trebaš

unsplash/ilustracija

Bijele tenisice su već dugo veliki trend, ali što kad se uprljaju? Imamo super trik za čišćenje bijelih tenisica i jedini je koji će ti više ikad trebati.

Najgore je kad se bijele tenisice upraljaju i više, pa, nisu bijele. A to se dogodi vrlo brzo nakon što ih kupite. Već nakon par nošenja. No, nemojte baš previše očajavati, jer, naravno da je netko pronašao savršen način kako ih očistiti.

via GIPHY

Naišli smo na brzinsku i jako jednostavnu metodu čišćenja bijelih tenisica i vjerojatno je jedina koja će ti više ikada trebati. Evo što ti sve treba i kako se izvodi.

Jako je jednostavno

Korisnica @sarahtraceyy na Twitteru je objavila 'prije i poslije' fotke svojih bijelih tenisica nakon što ih je očistila uz malu pomoć ovog trika. Rezultat je blistav.

Za čišćenje je pomiješala sodu bikarbonu i prašak za rublje u omjeru 1:1,5 te je zatim tu smjesu četkicom za zube natrljala po cijelim Converse tenisicama. 

Nakon što to napravite, ostavite da pasta odstoji neko vrijeme na tenisicama, isperite te ih operite u perilici rublja. Kad se osuše, bit će kao nove. Čak i čišće. Isprobaj.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    uuu zvuči jako dobro :D