Prvi 715 pregleda 16. kolovoza 2020.

Ovo su idealne biljke za one koji 'ubiju' svaki cvijet u kući!

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Znate li one ljude kojima uspije uvenuti svaki cvijet u stanu? Vjerojatno znate, ima ih dosta. Oni vole cvijeće, ali jednostavno zaborave da se treba zalijevati i da im treba pronaći savršeno mjesto u domu. Kako bi im pomogli i spriječili daljnje uništavanje cvijeća, donosimo vam nekoliko biljaka koje se ne predaju tako lako!

1. Aloe Vera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#aloevera #nebáncsvirág #lufivirág #flovers

A post shared by Ullein Edit (@ulleinedit) on

Ova biljka ne samo da je dobra za njegu protiv opeklina i porezotina, već je i idealan dodatak svakom domu. Ne zahtjeva pretjeranu brigu jer sve što trebate je zaliti je svakih dva do tri tjedna, piše Her.

2. Svekrvin jezik

Dracaena trifasciata, odnosno Svekrvin jezik, svojim izgledom razbit će monotoniju svake sobe. Zanimljivo ime biljke, zanimljiv izgled.

3. Bromelija

Ako ne želite da vam sve biljke budu samo zelene i nadate se nekoj koja ima cvijet u boji, onda je Bromelija idealna za vas. Nije zahtjevna, a predivno izgleda.

4. Zamija

Zamioculcas zamiifolia idealan je cvijet za one kojima je uvenula svaka biljka koju su imali. Ona će preživjeti čak i ako je zaboravite zaliti i nekoliko mjeseci.

5. Kineski dolar

Za ovaj cvijet se govori da donosi sreću i blagostanje svakome tko je ima u svom domu, a zalijeva se samo jednom tjedno.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?