Prvi 3463 pregleda 15. kolovoza 2020.

Ovo su znakovi da vas simpa gleda samo kao prijatelja!

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Kada smo zaljubljeni, često stvaramo scenarije u glavi kojima bismo zadivili i najpoznatije redatelje romantičnih filmova. No, ponekad ni ne primjećujemo signale koje nam simpa šalje. Pročitajte neke od ovih znakova i vidite događaju li se oni i između vas i vaše simpe.

1. Ne dodiruje vas niti je pored vas nervozan

Zaljubljeni ljudi često imaju potrebu dodirivati svoju simpu, bilo da je riječ o tapšanju po ramenu ili 'slučajnom' dodiru po ruci. Ako vam simpa to ne radi, vjerojatno vas ne gleda na način na koji bi vi željeli. Kad vi njih dodirujete, imaju potrebu izmicati se ili negodovati, što je samo jedan od znakova da im nije ugodna vaša pažnja.

2. Neugodno im je kad im udjelite kompliment

via GIPHY

Svi mi ponekad volimo čuti kompliment, no prema Elite Dailyju, analizirajte način na koji vaša simpa prihvaća kompliment i odgovara na njega. Ako baš i nije zainteresirana za vas, ljubazno će vam odgovoriti s 'hvala', a ako ih interesirate onda će vam uzvratiti kompliment. 

3. Gledaju i zanimaju se za druge ljude

via GIPHY

Jeste li primijetili da u vaša simpa često komentira druge dečke/cure? Govore li kako su zanimljivi i lijepi? Onda nedovoljno obraćaju pažnju na vas ili su jednostavno nezreli i žele vas učiniti ljubomornima.

4. Hodaju s drugim ljudima

Ima li očitijeg znaka od ovog? Onaj tko vas uistinu želi, neće ni pomišljati na vezu s drugim ljudima. Vi bi im bili centar svijeta i ne bi ni pomišljali na vezu s drugima.

5. Izbjegavaju ostati sami s vama i stvaraju izgovore

via GIPHY

Ukoliko ste napravili prvi korak i pozvali svoju simpu van i ona vas je odbila ili rekla da ne može iz nekog banalnog razloga, onda možda bolje da je pokušate preboljeti. Onaj tko s vama uistinu želi izaći van, to će i učiniti.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?