Prvi 27199 pregleda 18. listopada 2020.

Ovo sve otkriva: Tri znaka da netko flerta s vama!

Freepik

Teško čitate ljude i ne možete prepoznati kad netko s vama koketira? Onda bi vam ovaj članak mogao pomoći! Pročitajte ga i pripremite se za prvi nadolazeći spoj (kad to opet bude moguće u normalnim okolnostima) ili na online spoj (jer, zašto ne?)

Stučnjaci sa Sveučilišta Kansas htjeli su saznati je li koketiranje znak da se nekome stvarno sviđate. U istraživanju objavljenom u The Journal of Sex Research otkrili su da pojedini izrazi lica mogu lako otkriti osobu koja je zainteresirana za vas, piše Cosmopolitan. 

"Po prvi put smo uspjeli proučiti i otkriti izraze lica tijekom flertanja i vidjeti koje oni imaju funkcije", rekao je Omri Gillath, profesor psihologije i jedan od znanstvenika koji je radio na istraživanju.

via GIPHY

Ovo su tri znaka flertanja koje možete prepoznati na licu osobe s kojom pričate (i da, znak su da mu/joj se sviđate):

  • Glava okrenuta na jednu stranu i lagano naslonjena prema dolje
  • Lagani osmijeh
  • Direktan pogled 'u oči'

via GIPHY

Ove obrasce ponašanja primijetili su na muškarcima u čak šest provedenih studija. Proučavali su i ženske i muške ekspresije, a ustanovili su da muškarci češće prepoznaju kad žena s njima koketira, nego što je slučaj u obrnutoj situaciji. Oni jedino ne prepoznaju osmijeh kao dio koketiranja (hmm)...

Vjerujete li da su ovi znakovi točni? Na sljedećem spoju pratite izraze lica partnera, kako drži glavu i smiješka li se. To mnogo toga otkriva o njegovim osjećajima...

 

Naslovna fotografija: Freepik/ArthurHidden

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • next

    Nekontam