Prvi 380 pregleda 18. lipnja 2019.

PewDiePieju predložili pauzu: 'To bi mi ubilo kanal'

screenshot/youtube/HRT

U novom videu na svom kanalu odlučio je objasniti zašto mu kanal umire. No, situacija ipak nije baš toooooliko dramatična.

Švedski youtuber PewDiePie i službeno je predao borbu protiv T-Seriesa, s kojima se već neko vrijeme natječe tko će skupiti i zadržati veći broj subscribera na YouTubeu.

Po dogovoru, pobjednik je onaj koji prvi skupi 100 milijuna subscribera. Iako je imao šanse za pobjedu, na kraju puta je odlučio naprosto odustati i predati se na 96 milijuna, piše Tube Filter.

'Pretplati se na PewDiePieja'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New tsuki epicly in bio

A post shared by PewDiePie (@pewdiepie) on

Otkako je prekinuo rat za subscribere nekoliko milijuna je i izgubio, a još jedan od razloga tog pada je i to što je nedavno zamolio ljude da prestanu koristiti popularnu rečenicu 'Subscribe to PewDiePie'.

Možda te zanima... Pretplati se na PewDiePieja: 'Nemojte ovo koristiti'

Tu rečenicu je nedavno izgovorio terorist tijekom pokolja u džamiji na Novom Zelandu, koji je snimao i prenosio na Facebooku. Youtubera je to potreslo i zamolio je fanove da tu rečenicu naprosto zaborave. Ljudi su ga nakon toga zaista manje pretraživali i Google search ga nije prepoznavao kao prije, pa je i to utjecalo na pad subscribera.

Možda te zanima... Tijekom pokolja ubojica spomenuo PewDiePieja

Ipak, njemu pad od koji milijun ne znači mnogo, s obzirom na to da je blizu 100 milijuna ionako. No, možda ga sve to psihički potresa. 

'A da uzmeš predah?'

Barem tako misle njegovi najveći fanovi pa su mu čak predložili da uzme predah od snimanja za i odmori se od YouTubea. No, on je odmah rekao da to za njegov kanal tek ne bi bilo dobro.

"Nikada nisam uzeo dužu pauzu tijekom koje bih bio 'normalna osoba', a ne ona koja stalno razmišlja o YouTubeu. No, da zaista uzmem pauzu, to bi doslovno ubilo moj kanal", poručio je.

I zaista, YouTube algoritam namješten je tako da prati frekventnost objava, pa ako zaista danima, tjednima, mjesecima ništa ne objavljujete, YT će vas manje predlagati, manje ćete se pojavljivati na feedu, u searchu i slično. Tako da, skroz razumijemo zašto je odustao od tog prijedloga, kao netko kome YouTube jako puno znači u životu.

Možda mu stvarno treba koji dan odmora...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met up with blueshirt guy, new friendship made.

A post shared by PewDiePie (@pewdiepie) on

No, koji dan predaha mu možda ne bi škodio. Što vi mislite? Pratite li PewDiePieja?

Pogledajte cijeli video u kojem objašnjava 'zašto mu kanal umire'.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmeee :O