Prvi 1307 pregleda 19. travnja 2019.

Pliva u novcu: Evo koliko James Charles zarađuje!

jamescharles/Instagram

U 2016. godini izraz 'beauty boys' bio je potpuno novi izraz u slengu koji većina nikada prije nije čula. To je bila godina kad smo se prvi put susreli s Jamesom Charlesom

Slavni influencer James Charles proslavio se 2016. godine rekonstrukcijom fotografije s maturalne zabave koju je objavio na Twitteru. Naime, James nije bio zadovoljan kako je ispao na originalnim fotografijama pa se odlučio ponovno fotkati, ali ovog puta u svom stilu - našminkan. Fotografija je u trenu postala viralna, a ljudi su bili oduševljeni transformacijom.

Mjesec dana kasnije, James je prozvan CoverGirlsovim prvim muškim modelom ikad te se od 17-godišnjeg srednjoškolca pretvorio u 'make-up' ikonu preko noći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

okay fine here’s a photo without my butt in it

A post shared by James Charles (@jamescharles) on

James je danas jedan od najistaknutijih youtubera na svijetu, a mnogi poznati mogu se 'sakriti' u odnosu na broj pratitelja koje on broji na društvenim mrežama. James na instagramu ima 15.7 milijuna pratitelja što je više od od NikkieTutoriala, Jakea Paula, Jeffree Stara, Bretman Rocka, a samo je za 1 milijun iza najpopularnijeg YouTubera na svijetu, PewDiePie-a. S 16,2 milijuna pretplatnika na YouTubeu, James pobjeđuje i Kylie Jenner kojoj kanal također služi za 'beauty' savjete.

Modna linija

James je lansirao vlastitu modnu liniju 'Sisters Apparel' koja u svojoj ponudi ima sve: od majica i sportske odjeće do modnih dodataka, a sve je ukrašeno riječju 'Sisters' (sestre) i za sad odlično posluje. Vlogger trenutno radi i na lansiranju dekorativne kozmetike s jednim od najvećih svjetskih kozmetičkih brendova - Morphe.

Ukupna vrijednost

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Created this entire look using ONLY liquid lipsticks, I swear 💄😇 watch my new video to see how I did it!!

A post shared by James Charles (@jamescharles) on

Kad se sve to zbroji, procjenjuje se kako bi James mogao biti vrijedan 12 milijuna dolara, prema Celebrity Net Worthu. No, njegovo se bogatstvo svakog trena udvostručuje, tako da bi se ta vrijednost ubrzo mogla popeti i na 24 milijuna dolara!

Prilično impresivno, zar ne?

POGLEDAJ NOVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

   | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg :O predobrooo