Prvi 266 pregleda 13. kolovoza 2021.

Pobjednik Rap Campa objavio hit 'Dobar dan' na petak 13.

luka_prgic/Instagram

Repera Prgu smo upoznali prije dvije godine kad je pobijedio na talent showu, a sad nas je ponovno oduševio novim hitom s čijim se datumom izlaska poigrao!

Luka Prgić, pobjednik prve sezone JoomBoosovog talent showa 'Rap Camp' ima novi hit 'Dobar dan'. Novu pjesmu je odlučio objaviti danas na petak 13. Ironija je u tome što ovaj datum povezuju s lošim stvarima, a pjesma ima pozitivno ime.

Ovdje poslušajte pjesmu:

Prga je sam napisao tekst pjesme, a za glazbu je zaslužan Vedran Cvetojević. Luki se u pjevanju 'Dobrog dana' pridružila Lea Međimurec, poznatija pod imenom Le quella.

"Pjesma, kako joj i samo ime kaže, govori o tome kako je danas baš "Dobar dan". Pun pozitive i lijepih misli, bez stresa, nervoze, mržnje i svih loših stvari koje nas u životu okružuju. I sam pokušavam da mi takav bude svaki dan, pa isto to želim i drugima. Stvar je trebala biti ljetna, ali mislim da dobar dan može biti i kad vrijeme nije najbolje", objasnio je Luka zašto je pjesmi dao baš ovo ime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ◼PRGA◼ (@luka_prgic)

Priznao je da pjesmu već dugo čuva, ali je tek sad uspio snimiti spot i objaviti je:

"Meni se jako sviđaju pjesma i spot, prezadovoljan sam finalnim rezultatom i drago mi je što je konačno ugledala svjetlo dana jer ju imam na mobitelu već duže vrijeme. Čekali smo samo snimanje spota. Nadam se da će se i drugima svidjeti i da ću uspjeti prenijeti tu dobru vibru iz pjesme na slušatelje, te da će im pjesma popraviti raspoloženje i da će i njima biti 'Dobar dan'"

Pobjednik talent showa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ◼PRGA◼ (@luka_prgic)

Luka je pobjednik prvog JoomBoosovog talent showa 'Rap Camp'. Tako je prije dvije godine odnio pobjedu u napetom finalu u kojem se 'borio' za titulu s kolegama Prikolom i ASH-om. 

"Smatram da je Rap Camp bilo super iskustvo jer sam na taj način došao do šire publike. Mislim da mi je to bila odskočna daska i da sam puno toga naučio od svojeg mentora Stoke, koji mi je bio primjer kako se repa i puno me naučio. Show je bio iskustvo života i na tome sam stvarno jako zahvalan. No, smatram da sam mogao malo bolje iskoristiti pobjedu i više raditi na tome da se 'probijem', ali nisam se htio previše mijenjati nego sam ostao svoj, vjeran svojem stilu i mislim da je to u redu", priznao je Prga.

 

Lukinu pjesmu poslušajte na JoomBoos YouTube kanalu!

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AKI11YT

    Brt imam 10 a dobio sam 7 od 8