Prvi 3433 pregleda 28. veljače 2018.

Pojavila se nova mreža koja će srušiti Instagram i Facebook

Twitter@Vero

Kad ne listaš po fejsu, scrollaš po Instagramu, pjevušiš na Twitteru ili pak snimaš na Youtubeu... Društvene mreže su dio našeg svakodnevnog života, a upravo se pojavila nova mreža koja bi mogla zamijeniti stare.

Sigurno već znate za nju i vjerojatno ste za nju čuli od nekog hipsterskog frenda, ali ne brini nisi propustila novu glazbenu zvijezdu jer Vero nije ime novog pjevača ili youtubera nego potpuno nove mreže.

Umjetnici, glazbenici, ma svi malo pomalo napuštaju Instagram. Da, i influenceri sve češće pod svojim objavama na Instagramu stavljaju neke čudne hashtagove tipa #onverofirst ili #vero.

O čemu se to zapravo radi?

Vero je prema novim predviđanjima mreža koja će zasjeniti sve ostale. To je prepoznalo više od 500 tisuća korisnika koju su gotovo preko noći otvorili profile na toj mreži. Iako postoji od 2015. posljednjih mjeseci mu je porasla popularnost jer je svima dosta glupih algoritama na Facebooku i Instagramu. 

No Vero se od njih razlikuje u par stvari. Kao prvo, zbog trenutne navale korisnika aplikacija ne radi svima, kao drugo, Vero planira naplaćivati korištenje, a kao treće, na platformi neće biti oglasa. Da, ponavljamo, neće biti oglasa! i Još su objave kronološke. Što znači da neeeema algoritama. Jej!

Na  Vero su se prebacili i neki utjecajni influenceri pa je navala na tu mrežu još više porasla. Upravo zbog te navale, aplikacija je nekim korisnicima prilično nestabilna. No, to korisnike uskoro ne bi trebalo brinuti.

Iz Vera su također vrlo jasno rekli da će u budućnosti naplaćivati korištenje servisa. Kako bi ostvarili svoje obećanje da će Vero biti bez oglasa, morat će naplačivati mali iznos za članstvo, ali navodno tek nakon što pređe milijun pretplatnika.

- Naš će se poslovni model temeljiti na pretplati. Naši će kupci biti naši korisnici, a ne oglašivači- rekli su iz Vera.

Ova je društvena mreža zapravo hibrid jer omogućuje da na popis pratitelja dodate svoje kolege s posla, svoje prijatelje, svoje bliske prijatelje, itd., i odlučite tko može vidjeti što. Kontrola je to koja omogućuje da sve kontrolirate, istinski kontrolirate.

A moći ćete dijeliti svoje postove na vrlo precizan način. Bilo da objavljujete knjige, pjesme, fotografije, filmove za sve postoji svoj tag. 

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  
 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Ma kakvi, Instagram je vjecan, a fejs ce uskoro propast samo ga starci koriste