Prvi 3250 pregleda 17. prosinca 2021.

Poster za Harry Potter reunion nas je baš raznježio...

harrypotterfilm/ Instagram

Uz popularnu trojku na okupljanju ćemo gledati i ostale likove - Bellatrix, Hagrida, Voldemorta, Dolores Umbridge, Draca, Lunu, Nevillea i mnoge druge koji će nam zauvijek živjeti u srcima

Dok svi nestrpljivo čekamo izlazak specijalne epizode koja će okupiti najveće 'male' čarobnjake na svijetu, sada je objavljen i službeni poster reuniona i baš nas je sve raznježio, piše Elite Daily. Ekipa je spremno pozirala u najavi okupljanja, ali više to nisu 'klinci', sada su itekako odrasli ljudi, pa se osjećamo još malo starijima...

Ova popularna franšiza, kao što mnogi već i znaju, snimljena je po knjigama J.K.Rowling, a prikovala je uz male ekrane i 'mlade' i 'stare'. Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson utjelovili su mlade čarobnjake Harryja, Rona i Hermione, a kako je najavljeno još u studenom, ponovno ćemo ih gledati zajedno na samom početku nove godine u 'Harry Potter: Return to Hogwarts' specijalu, koji će biti prikazan na HBO Max, piše Bustle.

POGLEDAJTE TRAILER:

Osim popularne trojke, u okupljanju će sudjelovati i ovi glumci i glumice:  Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Hagrid), Ralph Fiennes (Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Imelda Staunton (Dolores Umbridge), Tom Felton (Draco Malfoy), James Phelps (Fred Weasley), Oliver Phelps (George Weasley), Mark Williams (Arthur Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Matthew Lewis (Neville Longbottom), Evanna Lynch (Luna Lovegood), and Ian Hart (Professor Quirrell).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Na svom Instagram profilu oduševljenje nije krila ni Emma Watson pa je nedavno napisala: "Harry Potter je bio moj dom, moja obitelj, moj svijet i Hermione je i dalje moj najdraži fiktivni lik. Jednom je jedan novinar rekao da je bilo iritantno koliko sam puta spomenula koliko sam bila sretna zbog te uloge pa je krenuo brojati, ali i dalje mislim isto!"

Možda te zanima... Stigao nam je trailer za 'Harry Potter' reunion

Dok čekamo okupljanje, vrijeme je za filmski maraton svih dosad objavljenih nastavaka Harryja Pottera. Tko se baca na gledanje?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

Tvoja reakcija?