Prvi 3449 pregleda 30. listopada 2018.

Princ William i Harry se uopće nisu trebali ovako zvati?

kensingtonroyal / instagram

Njihov tata, princ Charles, imao je posve druge prijedloge, ali Diani se to nije svidjelo

Svi znamo kako se zovu britanski prinčevi. Harry i William danas više nisu mali, već imaju svoju djecu (okej, jedno je tek na putu), ali da se pitalo njihovog tatu Princa Charlesa, njih dvojica zvali bi se potpuno drugačije.

Naime, u biografiji pokojne princeze Diane iz 1992. godine piše da je upravo ona odabrala ova imena za svoje sinove, dok su prijedlozi princa Charlesa bili Arthur i Albert. 

Diana je odbila te prijedloge

 | Autor: Joe Haupt / flickr Joe Haupt / flickr

"Ja sam na to rekla - ne! Ta imena zvuče prestaro", izjavila je tada Diana. Ipak, dopustila je suprugu da odabere njihova krsna imena, pa je tako puno Williamovo ime William Arthur Philip Louis, a Harryjevo Henry Charles Albert David. 

Ova imena nisu tu bezveze. Naime, ako i kada preuzme kraljevski tron, William može odabrati koje će od ovih imena koristiti kao svoje službeno kraljevsko ime, piše Her.

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve