Prvi 636 pregleda 20. travnja 2021.

Putovanje usred pandemije: 'Ondje su plaže kao iz filmova'

antoniadoraaa/Instagram

Mlada pjevačica i Influencerica, Antonia Dora Pleško, rastura na TikToku. Ondje njezine zabavne plesove i urnebesne skečeve prati gotovo 80 tisuća ljudi, a dok ne pleše za svoj TikTok profil, Antonia snima s JoomBoosom i na YouTubeu i na TikToku.

Antonia Dora, obožava putovati, pa je čak i usred pandemije nekako uspjela otići u Meksiko sa svojim prijateljima, a dojmove s putovanja podijelila je ekskluzivno za proljetno izdanje JoomBoos Videostar magazina.

Ovdje pogledajte video:

Priznala je kako joj je ovo putovanje u mnogočemu bilo izazovnije nego inače, ali ni u jednom se trenutku nije bojala zaraze, jer je sve odradila po pravilima i što je moguće više pažljivo. A kako je bilo letjeti usred pandemije?

"Što se tiče leta avionom, prošlo je sve izvanredno, a uz filmove i serije vrijeme od 14 sati je proletjelo za čas. Jedino što je bilo drugačije u odnosu na putovanje za vrijeme normalnih uvjeta je obavezno nošenje maski. Nosili smo ih cijelim putem", ispričala je Antonia Dora.

Tijekom svog dvotjednog putovanja u Meksiku boravila je na samom istoku zemlje, u saveznoj državi Quintani Roo. Prvih pet dana provela je u gradiću Playa del Carmen, a zatim je uživala u meksičkom raju, gradu Tulumu. Oduševili su je ljudi koji su, kaže, jako opušteni, plaže koje su kao iz filmova, ali se malo razočarala meksičnom hranom.

"Meksikanci su zaista predivan narod, toliko sreće i prijateljskog raspoloženja nisam imala priliku odavno doživjeti. Lokalci su nam bili spremni pomoći u svakoj situaciji, predlagali su nam mjesta koja su vrijedna posjete, ma sve! Svakodnevno sam upoznavala nove ljude, a pogotovo u večernjim izlascima, svi su bili baš za zabavu. Hrana me se, nažalost, malo manje dojmila od svega ostaloga. Možda zato što sam najviše od hrane očekivala, a možda sam samo imala lošu sreću. Moj dojam je uglavnom premalo umaka, začina i suhoća u tortiljama, tacosima i buritosima. A inače baš obožavam meksičku hranu", prisjetila se. Osim svog iskustva, Antonia Dora dala je i nekoliko praktičnih savjeta iz prve ruke svima onima koji će se prije ili kasnije odlučiti na putovanje u Meksiko.

Što je još ispričala i zašto je Meksiko zemlja vrijedna pažnje, čitajte samo u novom broju JoomBoos Videostar magazina. Novi magazin možete pronaći na svim kioscima Tiska po cijeni od 30 kuna, a osim ove, tu je još mnoštvo zanimljivih priča i intervjua s Albinom Grčić, TikTok zvijezdama Uki Q i Sergejem Pajićem, Mimiermakeup... Uz magazin dolaze i super darovi, album za sličice 'Zaga i Filip', bilježnica 'Teini dnevnici', TikTok kartice s potpisima regionalnih zvijezda Uki Q, Sergeja Pajića, Mimiermakeup i Barbi Afrike, knjižica JoomBoos kvizova te 22 super postera!

 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?