Prvi Prijavi se na Superstar i postani zvijezda! 429 pregleda 20. ožujka 2023.

Pjevačica ruši rekorde: Prati je 400 milijuna fanova

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Selenin broj pratitelja na Instagramu raste iz dana u dan, a posebnu podršku dobiva u posljednje vrijeme, otkad se našla u velikoj drami s Hailey Bieber i sestrama Jenner. Većina fanova je stala uz slavnu pjevačicu i brani je.

Samo nekoliko tjedana nakon što je srušila Kylie Jenner s trona 'Instagram kraljice', Selena Gomez je postigla novi rekord - postala je prva žena na Instagramu koju prati 400 milijuna ljudi. Jenner nije daleko iza nje, ima 382 milijuna pratitelja, ali Selena vješto bježi u ovoj zanimljivoj utrci, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Ispred Selene, na listi najpraćenijih osoba na Instagramu, nalaze se dvojica nogometaša - Cristiano Ronaldo s 562 milijuna pratitelja i Lionel Messi s 442 milijuna pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

U jednom od intervjua, Selena je rekla da se u jednom trenutku osjećala "preplavljeno informacijama" koje nije htjela znati. Jedno vrijeme je čak i uzela pauzu od društvenih mreža.

"Prolazila sam kroz teško vrijeme nakon prekida i nisam htjela vidjeti tuđe komentare, ne samo o vezi, već i o mišljenjima o meni. Bilo bi na tisuće lijepih komentara, ali moj um bi vidio samo one negativne", priznala je.

Ovu slavnu pjevačicu prate milijuni i milijuni ljudi diljem svijeta koji obožavaju njezine pjesme. Ako i vi volite pjevati, prijavite se na novi show RTL-a i postanite pjevačka zvijezda. Prijaviti se možete OVDJE!

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?