Prvi 764 pregleda 30. listopada 2018.

Selena više nema najviše followera na Instagramu?

Instagram

Selena u zadnje vrijeme nije toliko aktivna na društvenim mrežama, a to ju je koštalo gubitka prvog mjesta na Instagramu

Selena Gomez još je do nedavno držala prvo mjesto s najviše followera na Instagramu, ali zbog nedavnog predaha koji je uzela od društvenih mreža i smanjene aktivnosti, izgubila je tu titulu. Prvo mjesto je preuzeo slavni nogometaš Cristiano Ronaldo, piše Cosmopolitan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks for the warm welcome. Always feel at home here.

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Iako je između njih dvoje oduvijek bilo tijesno, Cristiano je sad preuzeo vodstvo s 144,316,082 followera, dok ih Selena ima 144,311,124.

'Nemam ni svoju lozinku za Instagram'

Selena je ranije ove godine za Elle izjavila: "Mjesecima nisam baš previše aktivna na internetu. Nemam ni lozinku za svoj Instagram profil. Razlog je taj što mi se sve to više ne čini stvarnim. Znam da je moj glas izuzetno važan, ali ne znači da ga moram bezrazumno trošiti. Biram što ću i kada reći."

Njoj, zapravo, nije ni toliko važno je li prva, druga ili 20. po broju Instagram followera. Važno joj je da govori ono u što vjeruje i da njezini fanovi to prepoznaju. 

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve