Prvi 1546 pregleda 07. ožujka 2019.

Slavlje može početi: Dinamo dobio Benficu!

Sanjin Strukic/PIXELL

Odlična igra Dinama u osmini finala europske lige!

Nakon što je Dinamo pobijedio Viktoriu Plzen i izborio svoju poziciju među 16 najboljih ekipa europske lige večeras je slijedio okršaj s Benficom. I to kakav! U prvoj utakmici Europske lige, Dinamo je pobjedio Benficu na domaćem terenu 1: 0

 | Autor: Sanjin Strukic/PIXELL Sanjin Strukic/PIXELL

U 38. minuti utakmice Mislav Oršić ugledao je priliku i izvukavši se slijeve strane dodao je loptu Daniju Olmu koji je taman dotrčavao iz drugog plana. Sjajna lopta između dva igrača, Olmo gura u for, a Ruben Dias ruši ga na rubu šesnaesterca, čini se točno na crti. Kako je crta dio šesnaesterca, engleski sudac Michael Oliver sudio je penal. Bruno Petković namjestio je loptu na bijelu točku i pucao gotovo u sredinu gola, piše 24 sata.

 | Autor: Sanjin Strukic/PIXELL Sanjin Strukic/PIXELL

Taj pogodak osigurao je Hrvatskoj dva kluba u Ligi prvaka 2020.! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    weeeeee