Prvi Prijavi se na Superstar i postani zvijezda! 297 pregleda 22. veljače 2023.

Superstar mu je promijenio život: 'Sljedeći je Eurosong!'

Do kraja travnja otvorene su i prijave za hrvatsku verziju glazbenog showa Superstar, koji će se prikazivati na RTL Televiziji, a pobjednik ili pobjednica showa osim ove laskave titule osvajaju i nagradu od 50.000 eura!

Adam Pavlovčin 27-godišnji je pjevač, tekstopisac, plesač i umjetnik iz Slovačke te pobjednik slovačko-češke verzije glazbenog showa Superstar, koji uskoro kreće i u Hrvatskoj na RTL-u. JoomBoosova influencerica Nika Pavičić razgovarala je s njime u ekskluzivnom intervjuu koji možete pogledati na Superstar Croatia YouTubeu. Pričao je o tome kako mu je pobjeda na ovom showu promijenila život i otkrio sve tajne sa snimanja.

Ovdje pogledajte intervju:

"Moram biti iskren, nije bilo lako! Iskustvo je bilo divno, ali nimalo jednostavno. Na trenutke je bilo baš izazovno, ali sam uživao! Cijelo vrijeme je uz mene bio tim koji stoji iza showa i koji su mi pomagali u svakom trenutku, bez njih bi bilo mnogo teže. Jer, svi ti ljudi oko tebe zaista žele da uspiješ i to se baš osjeti. Najteži dio su mi bili nastupi uživo jer je tada pritisak najjači, stalno se bojiš hoćeš li se osramotiti na javnoj televiziji ili ne... Ali kad bih ponovno birao, opet bih se izabrao natjecati", priznao je Adam, kojemu je pobjeda u showu 'otvorila mnoga vrata glazbenog svijeta'.

Iako ga mnogi na sceni u Češkoj i Slovačkoj znaju i pod njegovim pravim imenom, Adam, mnogo je poznatiji na glazbenoj sceni pod svojim umjetničkim imenom ADONXS.

"Ime sam smislio u Londonu dok sam pisao diplomski rad. Kako sam pisao rad na temu grčke mitologije, sjetio sam se imena ADONXS inspiriranog grčkim bogom Adonisom, bogom žita, smrti i ponovnog rođenja. A zašto baš to ime? Zapravo me inspirirao takozvani 'adonisov sindrom', što predstavlja sindrom nepoklapanja slike o vlastitom tijelu s poimanjem muškosti kako to vidi većinski dio društva. Ja se nikad nisam osjećao izrazito muževnim pa mi je ovo ime omogućilo da stvorim karakter koji će biti sve ono što želim. I tako bi Adam ostao iza pozornice, a ADONXS nastupao na pozornici", objasnio je te dodao kako bi mu bilo vrlo drago da jednog dana nastupi na Eurosongu.

Pozvao je sve koji razmišljao o tome da se prijave na hrvatsku verziju Superstara da to učine što prije, jer im to može donijeti samo pozitivne stvari u život, kao i njemu samome! Prijave su otvorene do 30. travnja, a sve detalje i link preko kojeg se možete prijaviti, pobijediti i osvojiti nagradu od 50.000 eura! Požurite!

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

 

Tvoja reakcija?