Prvi 320 pregleda 22. studenoga 2019.

Sutra stiže prva epizoda crtića Ekskurzija: Idemo na more!

U prvoj epizodi Ekskurzije, prve animirane serija na JoomBoosu, youtuberi odlaze na more! Da, da, možda ste mislili da je ljeto gotovo, ali za naše youtubere definitivno nije.

Saamo Petraa, xniks2x, Rasta, Luciano, 10ficho, TheSikrt, Svenky, Gloria, Magic Leon, Sara Spinčić, Bruno Lukić i Doris Stanković iz hladnijih krajeva odlaze tamo gdje sunce i lijepo vrijeme ne prestaju! I čeka ih najbolja zabava u njihovim životima.

Možda te zanima... Prepoznaješ li youtubere prema animiranim likovima?

Koga su youtuberi zaboravili?

Iako neki likovi nisu baš najzadovoljniji time kako ih je 10ficho, tvorac ove serije, nacrtao - on će im se iskupiti i popraviti svaku grešku. 

 | Autor:

Tko se naljutio na Fichu, tko je bio najuzbuđeniji zbog putovanja, a koga su JoomBoosovci zaboravili povesti sa sobom - pogledajte u prvoj epizodi Ekskurzije sutra u 11:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

Možda te zanima... Pogledajte trailer za prvu animiranu seriju na JoomBoosu

Prva animirana serija na JoomBoosu

Ekskurzija je prva animirana serija koju ćete imati priliku gledati na JoomBoosu i konačno ćete doznati kako domaći youtuberi izgledaju u animiranim verzijama.

Animacije za prvu crtanu seriju na JoomBoosu radio je naš 10ficho, a kod scenarija su mu pomogli naši kreativni producenti!

Dok čekate prvu epizodu, ponovno pogledajte trailer, a nove epizode svake subote pratite na našem YouTube kanalu u 11:00 sati.

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?