Prvi 3753 pregleda 17. listopada 2020.

Sve što trebaš znati o dejtanju muškog Jarca

Freepik

Svi koji su jednom bili u vezi s muškim Jarcem najbolje znaju kako se on ponaša od prvog spoja pa nadalje u romantičnom odnosu. Evo što trebaš znati o dejtanju muškog Jarca, ako pak nisi imala to iskustvo dosad...

Svi oni koji vjeruju u horoskop i redovito čitaju osobine ljudi prema horoskopskom znaku vole znati kako isti opisuje osobu s kojom dejtaju, ili bi barem htjeli dejtati. A ovo je najvažnijih par detalja koje svaka žena treba znati prije dejtanja muškog Jarca. Njihove osobine i način ponašanja u vezama donosi Cosmopolitan. 

via GIPH

Muški Jarac je ambiciozan, sposoban i snažan. To su njegove dominantne osobine. No, što biste još trebale znati o njemu ako ste i same zaljubljene u jednoga?

  • Rođendan: Rođen je između 22. prosinca i 19. siječnja
  • Znak: Zemlja
  • Ključne riječi koje ga opisuju: Predan, motiviran, nepokolebljiv, tvrdoglav, predan, ambiciozan, logičan, praktičan
  • Pjesma koja ga opisuje: 'Perfect' - Ed Sheeran
  • Poznati muški Jarčevi: Zayn Malik, Timothée Chalamet, John Legend, Bradley Cooper, Evan Peters, Liam Hemsworth, Logan Lerman, Eddie Redmayne, Denzel Washington, Ryan Seacrest, Kit Harington, Lin-Manuel Miranda, Orlando Bloom

Koja četiri horoskopska znaka su savršen spoj za Jarce? Evo odgovora:

via GIPHY

Škorpion je stabilan znak koji Jarcu pruža upravo tu istu stabilnost i pouzdanost koju toliko žele od svog partnera, a postoji i prirodna kompatibilnost između zemljanih i vodenih znakova, što ova dva znaka predstavljaju.

Bik se također jako dobro slaže s Jarčevima. Oboje su zemljani znakovi i dobro se razumiju, a međusobno poštovanje može pridonijeti početku idealne veze.

S Djevicom, pak, Jarac može doslovno osvojiti svijet! Na njega oboje gledaju realno i logično i zajedno su spremni učiniti sve kako bi si ispunili želje i snove.

Još jedan dosta dobar par Jarcima su - Rakovi. Iako se Jarci osobinama zapravo dosta razlikuju od Rakova, oni im pružaju onu emotivnu stranu koja je kod Jarca manje izražena. I tu se poklapaju savršeno.

Kako se ponašaju u vezi?

via GIPHY

Jarac je jako motiviran, ambiciozan i realan. Od svoje partnerice očekuje isto, da se trudi i radi na sebi i na njihovoj zajedničkoj vezi iz dana u dan.

U početku veze teško se oslobađa zidova koje je podigao i ne pušta partnericu u svoju blizinu tako lako. Teško se opušta i često se za njega misli da je hladan, a osobi koja mu se sviđa prilazi tek kad je 100 posto siguran da ima šanse.

Jednom kad se s njim stupi u vezu, on se baca na posao da svoju partnericu učini uspješnom i voljenom, jer i na romantičnu vezu gleda kao na svojevrstan 'posao'. Od svoje veze očekuje da bude snažna, stabilna i sigurna i učinit će sve da je do toga dovede.

 

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?