Prvi 584 pregleda 21. prosinca 2022.

Sve što znamo o četvrtoj sezoni 'Emily in Paris'

youtubescreenshot/Canva

Na Netflixu gledamo novu epizodu serije 'Emily u Parizu' koja nas vodi u čaroban Pariz i svijet pun ljubavi, intriga, glamura. Iako smo tek krenuli gledati nove epizode, pitamo se kad će izaći četvrta sezona.

Puno pitanja nam se vrtjelo u glavi nakon završetka druge sezone, a sad konačno možemo saznati odgovore na koje smo mjesecima čekali. Nećemo vam puno otkriti o ovoj trećoj sezoni i ostaviti ćemo vas da sami saznate što se događa u novih deset epizoda, ali zato vam možemo reći više o četvrtom dijelu, piše Glamour.

Još u siječnju 2022. godine, tijekom premijere druge sezone, u isto vrijeme najavljene su dvije nove sezone - treća, ali i četvrta. Dosta fanova je bilo zabrinuto hoće li se najava ostvariti s obzirom da serije koje nisu i jesu popularne, Netflix ih zna otkazati. No ne brinite, četvrta sezona stiže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Od portala Variety saznali smo da su treća i četvrta sezona snimljene jedna za drugom. Još nije poznat datum njezine premijere, ali znamo da su druga i treća sezona objavljene pred Božić. Možda ćemo onda četvrtu sezonu gledati pred Božić 2023. godine?

Pretpostavljamo da će i u novoj sezoni popularnu Emily glumiti Lily Collins, a nije bilo vijesti ni o promijeni ostatka regularne glumačke postave. Iako je sve još neslužbeno, jedno znamo - Što god da će Emily raditi u novim sezonama, to će učiniti sa stilom.

Tvoja reakcija?