Prvi 3464 pregleda 28. rujna 2021.

Svi govore o seriji 'Squid Game'. Evo što znamo

youtubescreenshot/Canva

Ovih dana ljubitelji serija ne prestaju pričati o novoj triler seriji 'Squid Game' koja je izašla na Netflixu. Napeta, mračna i jeziva samo su neki od pridjeva kojima se može opisati ova korejska uspješnica, a samo najhrabriji će je uspjeti pogledati do kraja

Nakon serija 'Money Heist' i 'Peaky Blinders' dobili smo još jednu uspješnicu na Netflixu koja je oduševila gledatelje. Riječ je o korejskom trileru 'Squid Game' čija je radnja o borbi između života i smrti postala najnoviji mega hit, piše INews.

Ovdje pogledajte trailer: 

Ova napeta serija ima devet epizoda, a radnja prikazuje svijet očajnih ljudi koji su prihvatili sudjelovanje u igrama iz djetinjstva, samo što u ovom slučaju, pobjednik osvaja veliku nagradu i izbjegava smrt. U 'survival' igri sudjeluje 456 natjecatelja koji iz kruga u krug trebaju prijeći igru da bi osvojili nagradu. Motre ih čuvari koji se gubitnika rješavaju jednim pucnjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sophia (@ifrmaki)

Prije nego što i shvatite, ova serija vas uvlači u vrtlog borbe za preživljavanje. Sve što želite saznati je hoće li vaši omiljeni likovi uspjeti preživjeti i odnijeti nagradu.

Jeste li već počeli gledati seriju? Ako niste, mislite li da ćete uskoro početi?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA: 

 

 

Tvoja reakcija?