Prvi 902 pregleda 08. rujna 2019.

Tajna iza 'najkrvavije' scene u povijesti horor filmova

unsplash/youtube

Čak i ako još niste pogledali 'Ono: Drugo poglavlje', vjerojatno ste na internetu naletjeli na najkrvaviju scenu iz tog filma i horor filmova općenito. Ovo je tajna iza te scene.

Jedna od scena iz filma 'Ono: Drugo poglavlje' o kojoj svi najviše pričaju definitivno je ona 'krvava' scena iz kupaonice. Beverly, odnosno glumica Jessica Chastain koja ju je glumila, za BuzzFeed je otkrila kako joj je bilo snimati tu scenu te zašto je bila nevjerojatno prestravljena.

Scenu nisu mogli uvježbati 

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

S obzirom na to da je za scenu korišteno više od 17.000 litara umjetne krvi, ovu scenu glumica nije mogla uvježbati prije nego je krenulo snimanje. 

"Kad smo vježbali tu scenu, nismo je zapravo mogli uvježbati. I zato smo samo mogli razgovarati o tome što bi se potencijalno moglo dogoditi kad budemo snimali", ispričala je Jessica.

'Ako zapnem, nitko neće znati gdje sam'

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

I upravo zbog toga što scenu nije mogla izvježbati prije samog snimanja, Jessica je, priznaje, bila u "malom strahu." Najveći strah zadavao joj je onaj trenutak u kojem Beverly doslovno upada u ogroman bazen umjetne krvi.

Prije nego je uskočila u bazen umjetne krvi, Jessica je, priznaje, u glavi imala groznu misao. "Ako zapnem unutra, ako se nešto dogodi, nitko neće znati gdje sam točno", razmišljala je. Objasnila je kako ju je bilo nevjerojatno komplicirano pronaći i vidjeti gdje se točno nalazi jednom kad je bila unutar te umjetne krvi. Također, ni ona nije mogla otvoriti oči kako bi vidjela što se oko nje događa.

Sve je dobro prošlo

Snimanje je, naravno, dobro prošlo i scena izgleda jezivo i genijalno. No, nakon što je snimila scenu, Jessica je, priznaje, još neko vrijeme iz očiju vadila umjetnu krv. 

Wow. Sad kad znamo cijelu pozadinu, ova scena nam je sad još strašnija, a Jessicino umijeće impresivnije. 

Pa, tko još nije pogledao film? Upravo igra u kinima.

Možda te zanima... It Chapter Two i još par horor filmova za kišni vikend

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    brutalno :OOO