Prvi 598 pregleda 01. srpnja 2020.

Tati otkrila: Jeffree i Shane su htjeli 'srušiti' Jamesa Charlesa!

jamescharles, shanedawson, glamlifeguru, jeffreestar/Instagram

Velika svađa influencera i youtubera dosegla je novu razinu. Otkriveni su novi detalji svađe Jamesa Charlesa i Tati Westbrook. U priču su se upleli novi 'junaci', a tko je u krivu, a tko u pravu, teško da se zna.

U novom 'dramatičnom' videu, Tati Westbrook otkrila je šokantne detalje o svojoj prošlogodišnjoj svađi s James Charlesom. Beauty vloggerica je u 40-minutnom videu govorila kako iza njihove svađe stoje dvije osobe, Jeffree Star i Shane Dawson, piše Cosmopolitan.

Ovdje pogledajte video:

Ona je bila samo marioneta?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Tati Westbrook (@glamlifeguru) on

Tati je u videu rekla da su Jeffree i Shane uzrokovali dramu 'prljavim lažima' u koja sad više ne vjeruje. Navela je da su njih dvojica bilo iznimno ljubomorni na Jamesov uspjeh i htjeli su ukloniti svoju najveću konkurenciju, i to pomoću nje.

"Prije godinu dana, Jeffree je počeo govoriti puno više gluposti o Jamesu, nego inače. Činilo se da mu je to postala opsesija. Sve je počelo prije suradnje s Jamesom na zajedničkom videu za Charlesov kanal. Jeffree mi je rekao da me James nije htio na svom kanalu, već da je ondje htio vidjeti NikkieTutorials. Tad mi je rekao da ne brinem, da mi on čuva leđa.", otkrila je Tati.

Samo je pričao o jednoj osobi, Jamesu

Navela je da su stvari eskalirale na njen rođendan. Svaki put kad bi James Charles okrenuo leđa, Jeffree bi joj govorio o njemu. Rekao joj je da je James izvan kontrole i pokušao se ispričati u njegovo ime: "Rekao mi je da je James čudovište koji ima svoje žrtve!"

Proslijedio ju je Shaneu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New Main Channel Video - “The Demon In My House” 👹💀📼 Link In Bio

A post shared by Shane Dawson (@shanedawson) on

Nakon što joj je Jeffree iznio optužbe, proslijedio ju je svom najboljem prijatelju, Shaneu Dawsonu. On je nastavio istim putem, došao je kod nje doma i govorio joj ružne stvari o Jamesu. S vremenom je i sama u to počela vjerovati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤎

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on

Ispričala se

U videu je rekla da je shvatila da je zauzela pogrešnu stranu i odlučila se ispričati Jamesu Charlesu:

"Jamese, tako mi je žao što sam dopustila da me truju protiv tebe. Žao mi je što sam povjerovala u njihove laži. Vjerovanje u te laži i objavljivanje onog videa najveće su pogreške mog života!"

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sandrapusica

    Sandrapusica

    Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire. Moje ime je gospoda Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljiva svjedocanstva o tome kako sam dobila zajam od 150,000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth da ona daje zajam s kamatnom ... prikaži još!