Prvi 1284 pregleda 30. srpnja 2021.

Baci pogled na trailer za drugu sezonu serije 'Teini dnevnici'

joomboos

Na JoomBoos YouTube kanalu je izašao trailer za novu sezonu 'Teinih dnevnika'. Pogledajte što nam je ova zabavna družina pripremila i tko je negativac koji će 'zapapriti' planove društva!

Dugo očekivani trailer za drugu sezonu hit seriju 'Teini dnevnici' je vani na JoomBoos YouTube kanalu. Bacite pogled i uvjerite se da će ovo biti novi teen hit!

Ovdje pogledajte trailer:

Nakon što je prva sezona srušila sve rekorde gledanosti, pripremili smo vam još uzbudljiviju sezonu u kojoj pratimo glavnu junakinju Teu i njezine srednjoškolske avanture. U školu stiže nova profesorica koja će pomrsiti planove cijelog društva. Tea i Ivona će ovoga puta udružiti snage protiv novog, zajedničkog neprijatelja.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Što se to 'kuha' u novoj sezoni i što vam je pripremila Teina ekipa, pogledajte na JoomBoos YouTube kanalu!

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Prepoznaješ li hranu na 'P' po zumiranim fotkama?

2 komentar/a

bo....

Nastavljam-masterchefovi dive ,dive se toj osobi koja je perfektno(skoro i čak matematički) izrezala meso i s vrlo velikim prilozima i pridjevima napravila toliko fenomenalan obrok da se čovjek i ljudi dive tome ,prezime je njezino (zaboravih ali to savršenstvo nisam)Milinović ili slično,i vrlo me se dojmio mlad čovjek iz Zagreba s jednostavnošću (22godine ima) i vrlo kvalitetnim umijećem čak i rasporeda ,kao i Dalmatinka koja je vrlo divna u svakom pogledu ,a u kulinarstvu vrlo izražajna

bo....

Baš tako ,oko sokolovu,inače po s onim s čime raspolažemo odlično znam pripremiti i napraviti od "nečega i ništa"-Vrlo dobru deliciju,kao mlad čovjek sam učio od najboljega brodskog kuhara i od "malega ,od kužine-i najbolje naučio da i dan danas se nepca nečija uživaju u tome,kuhanje i pripremanje i stvaranje je jedna od vrhunskih odlika relaksacije ,i moram napomenuti da sam gledao Masterchef l što sam vidio ?vidio sam osobu koja je tako graciozno pripremila nešto čemu se čak i najpoznatiji Mas