Prvi 443 pregleda 20. kolovoza 2020.

‘Teini dnevnici’: Ivona i Tea šokirale na završnoj priredbi!

joomboos

U novoj epizodi 'Teinih dnevnika', ujedno i posljednjoj, priča o srednjoškolskom životu glavne junakinje polako se raspetljava. Društvo se susreće na školskoj priredbi i iznenađuje okupljene.

Hit teen serija 'Teini dnevnici' došla je kraju. Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je posljednja epizoda. Proteklih tjedana uživali smo uz svakodnevne dogodovštine glavnih junaka serije koji su nas ponekad rastužili, a ponekad nasmijali do suza. Najviše od svega naučili su nas vrijedne lekcije o prijateljstvu i odrastanju.

Ovdje pogledajte epizodu.

U zadnjoj, osmoj epizodi mega popularnog JoomBoos teen hita, dobit ćemo odgovore na brojna pitanja koja su u proteklih sedam epizoda ostala neodgovorena, a u fokusu cijele završnice bit će veličanstvena školska priredba prepuna zanimljivih, a možda i neprimjerenih završnih nastupa.

Iako Tea nije pozvana na priredbu, odnosno Buljubašić joj je zabranio dolazak, ona će se svejedno pojaviti, baš kao i Ivona koja će sve šokirati nečim neočekivanim. Što će se sve dogoditi i kakvo će biti veliko finale serije pogledajte na JoomBoos YouTube kanalu.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?